free download 78 travel guides written by experts

DELLTM simplifica solutiile de stocare

Dell a anunţat astăzi lansarea unor noi unităţi de disc şi de bandă şi a unor noi soluţii de gestionare; toate aceste produse sunt concepute pentru a simplifica stocarea, gestionarea şi protejarea datelor pentru companiile de orice dimensiune.

Tot astăzi, Dell a lansat cea de-a IX-a generaţie de servere PowerEdgeTM, care aduce ca noutate un design optimizat, inspirat de către utilizatori şi creat pentru performanţă, fiabilitate şi flexibilitate sporită. Ambele lansări ilustrează o iniţiativă mai amplă a companiei Dell, aceea de a extinde compatibilitatea dintre servere şi produsele de stocare; prin intermediul acestei iniţiative, clienţii pot avea la dispoziţie o variantă mai simplă şi mai economică pentru instalarea tehnologiilor companiei într-o diversitate de medii IT.

Odată cu lansarea la nivel mondial a două noi servere de stocare Dell (Dell Storage Servers), compania îşi îmbogăţeşte considerabil portofoliul de produse pentru stocarea în reţea (NAS – network-attached storage). Optimizate pentru împărtăşirea de fişiere, ambelele produse NAS au fost create pe baza celei de-a noua generaţii de servere PowerEdge 2900 şi PowerEdge 2950, conforme cu standardele industriei. Procesul de instalare a serverelor de stocare Dell durează doar 15 minute – pentru economisirea timpului clienţilor.

Pentru mediile SAN, Dell le oferă clienţilor capabilităţi superioare de instalare şi administrare, prin integrarea software-ului de administrare Dell IT Assistant cu software-ul EMCÒ’s NavisphereÒ. Acum, clienţii pot administra mai uşor mediile DellTM| EMCÒ SAN prin intermediul unei singure console.

Pentru a răspunde cerinţelor clienţilor privind optimizarea soluţiilor de stocare, Dell dezvoltă tehnologia pentru unităţi de disk de pe sistemele de stocare directă PowerVaultTM MD1000 (DAS – direct-attached storage), oferind suport pentru unităţile de disc Serial ATA (SATA) II. Această tehnologie se adaugă configuraţiilor deja lansate, cu suport pentru drive-urile Serial Attached SCSI (SAS) de 3,5 inch.

Dell răspunde, de asemenea, nevoii clienţilor de simplificare şi automatizare a soluţiilor de back-up pentru centrele de date, prin extinderea gamei de biblioteci de benzi PowerVault ML6000 cu modulul de control (CM) PowerVault ML6030 şi cu modulul de extindere (EM) PowerVault ML6000. Aceste produse modulare de bandă dispun de capabilităţi inteligente, inclusiv de auto-diagnosticare, concepute pentru a asigura disponibilitatea maximă a sistemului.

„Prin furnizarea constantă a unui portofoliu extins de produse, adecvat cerinţelor clienţilor, Dell stabileşte noi standarde pentru soluţiile destinate companiilor, transformând în realitate idealul de simplitate şi de accesibilitate financiară”, a declarat Paul Kaeley, Director Storage, Dell, EMEA. „Lansările de astăzi sunt strâns legate de acest ideal şi ilustrează angajamentul pe care ni l-am asumat – acela de a furniza sisteme integrate de servere şi soluţii de stocare, care să le permită companiilor de orice dimensiuni stocarea, gestionarea şi protejarea uşoară a datelor, la preţuri avantajoase.”

Caracteristici şi beneficii cheie ale produselor
Servere de stocare Dell
·    Create pe baza celei de-a noua generaţii de servere Dell PowerEdge 2900 şi 2950
·    Procesul de instalare durează doar 15 minute
·    Serverele au preinstalat sistemul de operare MicrosoftÒ Windows Storage Server 2003 R2Ò
·    Serverele dispun de funcţii avansate precum Single Instance Storage (SIS) şi duplicarea îmbunătăţită a fişierelor, printr-un sistem distribuit de fişiere (DFS), pentru a optimiza capacitatea de stocare şi pentru a simplifica operaţiunile birourilor aflate la distanţă de sediu

PowerVaultTM MD1000 cu unităţi de disc SATA II
·    Oferă suport pentru aplicaţii cheie, inclusiv cele pentru stocare pe niveluri, redare de conţinut media în timp real şi back-up& recuperare pe unitatea de disc
·    O alternativă accesibilă pentru clienţii care au nevoie de stocarea unei cantităţi mari de date pe unităţi de disc, la costuri reduse

PowerVault ML6030CM,  ML6000EM
·    ML6000 – o familie de subansamble modulare, scalabile şi inteligente („autoconştiente”) pentru centrele de date şi pentru siturile aflate la distanţă
·    Modulul de extensie ML6000 oferă capacitate suplimentară de stocare pe disc şi bandă pentru orice soluţie ML6000
·    ML6000 poate încorpora până la 10 unităţi de bandă Fibre Channel sau SCSI şi până la 128 de module de stocare LTO-3

Serviciile optimizate desăvârşesc oferta Dell de soluţii pentru companii

Clienţii DellÔ au avantajul unei abordări de ansamblu faţă de infrastructura serviciilor IT. Pe lângă furnizarea de hardware, Dell poate să conceapă şi să implementeze soluţii şi să ofere suport la nivelul întregii companii – pentru a simplifica operaţiunile şi a spori gradul de utilizare, reducând în acelaşi timp timpii morţi (downtime) şi valorificând la maximum capitalul IT al companiei. În cursul acestei luni, vor fi lansate noi servicii optimizate de suport pentru companii; acestea vor consolida disponibilitatea resurselor în mediile IT complexe.

Dell oferă o perspectivă nouă asupra serviciilor IT. Convingerea Dell este că furnizarea de servicii superioare, cu un raport bun calitate-preţ, se bazează pe trei principii fundamentale:

Excelenţă operaţională – Dell abordează serviciile într-o manieră riguroasă, axată pe procese, bazându-se pe inovaţie, pe practicile optime repetabile, pe automatizarea specifică şi pe măsurarea transparentă a performanţei.
Focalizare – Concentrându-ne în mod consecvent şi disciplinat asupra unui număr finit de servicii relevante pentru clienţi, am dobândit o expertiză superioară şi putem oferi un nivel superior de calitate.
Punct unic de suport – Dell oferă servicii complete, astfel încât clienţii nu mai trebuie să sincronizeze serviciile diverşilor furnizori.

Preţuri şi disponibilitate
Serverele de stocare Dell sunt disponibile începând de astăzi în întreaga lume, la un preţ de pornire de aproximativ 2.399 EUR.

PowerVault MD1000 este disponibil începând de luna aceasta, la preţul de pornire de aproximativ 3.499 EUR. Clienţii din întreaga lume pot achiziţiona, de asemenea, modulul de control PowerVault ML6030, care are un preţ de pornire de aproximativ 30.499 EUR, şi modulul de extindere PowerVault ML6000, care are un preţ de pornire de aproximativ 11.900 EUR.

Monaco, Monte Carlo, 8.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *