free download 78 travel guides written by experts

Dell XPSTM M1710 dinamizeaza experienta de joc

Dotat cu funcţii avansate pentru jocuri, notebook-ul XPSTM M1710  oferă o serie de caracteristici unice, printre care grafică mobilă şi efecte luminoase, recomandându-se drept o alegere ideală pentru divertisment

Dell a anunţat lansarea versiunii optimizate a sistemului mobil pentru jocuri  XPS M1710, câştigător a multiple premii. Noua versiune urmează să le ofere pasionaţilor de jocuri din zona EMEA – o categorie de utilizatori aflată în creştere rapidă – cel mai ridicat nivel de performanţă mobilă şi cele mai avansate opţiuni pentru divertisment disponibile în cadrul acestei clase de produse.

 

Conform unui studiu realizat recent de compania de cercetare de piaţă Forrester1, jocurile pentru PC sunt utilizate în peste 25% din casele europenilor. Lansarea noii versiuni a modelului de vârf XPS M1710, îmbogăţită cu funcţii inovatoare şi cu noi tehnologii mobile pentru divertisment, vine să răspundă cererii utilizatorilor de jocuri din regiunea EMEA, care îşi doresc echipamente de înaltă performanţă. Printre noile caracteristici ale sistemului se numără:

  • Tehnologia XPS LightFX, care sincronizează cele 16 LED-uri colorate cu anumite programe rulate pe computer; astfel, LED-urile îşi modifică ritmul şi intensitatea semnalelor în funcţie de tempoul melodiilor ascultate sau de acţiunile personajelor din jocuri (focuri de armă, deplasare, marcare). Tehnologia XPS LightFX este compatibilă cu aplicaţii pentru muzică precum WinAMP, WMP şi motoarele Yahoo Music, precum şi cu o serie întreagă de jocuri, printre care Auto Assault NCSoft, care poate fi jucat online în sistem multiplayer.
  • Procesoare Intel Core 2 Duo, care pot fi setate pentru a funcţiona la viteze mai mari.
  • Placă video NVIDIA® GeForce Go 7950 GTX de 512MB, pentru redarea jocurilor la definiţie înaltă.
  • Tastatură în combinaţia cromatică „argintiu arctic”-alb şi touchpad XPS cu lumină de fundal roşie.
  • Ecran lat de 17.1", cu tehnologie TrueLife, pentru imagini clare şi vii (WUXGA 1920×1200).
  • Garanţie limitată (pachetul de bază oferit pentru toate sistemele XPS), valabilă un an2.

Bracknell, Regatul Unit, 24.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *