metalshow

Dell XPS™ 420 – studioul multimedia de acasa

–    Capabilităţi de top pentru divertisment, precum opţiunea Dell Xcelerator™ şi monitorul LCD SideShow integrat – pentru o mai mare uşurinţă de utilizare.
–    Opţiuni pentru procesoare Intel, inclusiv Extreme Edition şi soluţii grafice de înaltă performanţă, precum placa video NVidia 8800GTX.
–    Monitor plat cu cameră web integrată şi imprimante multifuncţionale  pentru o ofertă cu adevărat completă.
–    Pachetul Adobe® Elements Studio pentru editarea de fotografii, muzică şi video.
   
Dell a lansat astăzi sistemul XPS 420, centrul de divertisment absolut. Sistemul oferă performanţe de top şi opţiuni pentru aplicaţii de nivel profesional destinate creării de capodopere digitale. Elegantul sistem dispune de capabilităţi în premieră pe piaţă, precum monitorul LCD integrat şi acceleratorul media care permite manevrarea fişierelor media într-un mod cu adevărat “artistic”. Sistemul Dell XPS 420 
         
Sistemul Dell XPS 420, destinat celor care îşi doresc piesa de rezistenţă în căminul lor digital. Dispunând de procesoare Intel® multi-core şi placă video ATI sau NVIDIA®, sistemul oferă viteze superioare pentru crearea, editarea şi gestionarea activităţilor digitale multimedia complexe. Opţiunea Dell Xcelerator reduce dramatic timpul necesar unora dintre cele mai solicitate activităţi digitale: captura video sau pregătirea secvenţelor video pentru încărcarea pe site-uri de interacţiune socială. Ideală pentru un stil de viaţă alert, opţiunea Dell Xcelerator preia până la 86% din sarcina procesorului principal, fie că este vorba desprea activităţi de transcodare, transrating (metodă de reducere a ratei de transfer) sau transcaling (metodă de codare şi multicasting pentru serviciile multimedia prin wireless IP). De asemenea, Dell Xcelerator reduce cu până la 25% durata de pregătire a fişierelor video.

XPS 420 este primul sistem desktop care integrează tehnologia SideShow de la Microsoft. Montat deasupra sistemului XPS 420, monitorul color LCD permite accesul facil la conţinutul media stocat, la anumite funcţii ale sistemului şi la „gadget-uri” standard Windows Vista SideShow, fără a fi necesară utilizarea mouse-ului sau a tastaturii – un instrument multifuncţional cu adevărat impresionant. Printre “gadget-urile” standard se numără afişarea automată a datei şi a orei, Audio Playback (redare audio), Picture Slideshow (Slideshow cu imagini), Video Playback (redare video) şi PC Monitor.
    Sistemul este echipat opţional cu pachetul de software Adobe Elements Studio care include:
·    Adobe Photoshop® Elements 6 – destinat fotografilor amatori, programul permite optimizarea fotografiilor digitale, cu funcţii pentru retuşare, crearea de machete personalizate şi de prezentări web, organizarea şi împărtăşirea de imagini şi înregistrări video.
·    Adobe Premiere® Elements 4 – destinat regizorilor în devenire, acest software permite finisarea filmului brut prin funcţii de editare simple de tip drag and drop şi prin efecte audio şi video; oferă suport pentru încărcarea pe blog-uri sau pentru inscripţionarea pe DVD.
·    Adobe Soundbooth™ CS3 – dispune de instrumente de editare audio intuitive şi puternice, care permit tăierea, copierea, lipirea, gestionarea şi lărgirea fişierelor audio. Datorită compatibilităţii cu aplicaţiile video Adobe, această versiunea permite gestionarea facilă a fişierelor video şi audio.

“Vrem să oferim utilizatorilor posibilitatea de a-şi transforma în realitate creaţiile digitale, fie că este vorba despre amintiri cu membri familiei, de crearea unor clipuri video pentru  MySpace sau Facebook, de înregistrare a unor spectacole de televiziune sau de transpunere a colecţiei de albume de pe vinil în format digital,” a declarat Adam Griffin, XPS Product Manager, Dell EMEA.  “Noul sistemul XPS 420 însufleţeşte creativitatea şi imaginaţia utilizatorilor, permiţându-le acestora să îşi exprime ideile, stilul şi personalitatea. Afişajul LCD aduce un plus de funcţionalitate sistemului, îmbinându-se perfect cu capabilităţile sistemului de operare Microsoft Vista.”

Design sofisticat şi funcţii unice

Sistemul XPS 420 îmbină designul elegant şi funcţional, cu o serie de funcţii menite să simplifice utilizarea. De exemplu, carcasa frontală şi cea superioară, de un negru strălucitor, se potrivesc perfect cu sistemele de tip home theatre datorită porturilor accesibile de ieşire/intrare. Pentru utilizatorii care doresc să aibă mereu la îndemână dispozitive portabile, carcasa superioară a sistemului XPS 420 dispune de un spaţiu de stocare special, prevăzut cu sistem de gestionare a cablurilor pentru conectarea şi încărcarea dispozitivelor portabile. Pentru informaţii suplimentare despre sistemul XPS 420 şi alte produse din gama XPS, vă rugăm să vizitaţi www.dell.com/xps420.
   
Noul monitor Dell SP2008WFP

Noul monitor Dell SP2008WFP de 20” este conceput pentru a furniza o gamă largă de experienţe şi funcţii multimedia totale, având un timp de răspuns ultra-rapid (2 ms de la gri la gri), ideal pentru redarea de jocuri şi secvenţe video complexe, fără fenomene de ghosting sau întârzieri. Utilizatorii dornici de performanţe remarcabile vor aprecia cu siguranţă rezoluţia înaltă şi tehnologia TrueLife™, care oferă contrast puternic şi culori extrem de vii, spre deosebire de ecranele obişnuite cu protecţie anti-strălucire.

Monitorul integrează, de asemenea, o cameră web de 2 megapixeli cu microfon, ideală pentru sesiunile de chat, mesaje instantanee, apeluri prin Internet (VoIP) şi jocuri online. Software-ul Dell Webcam Manager include aplicaţii uşor de utilizat care oferă asistenţă pentru numeroase activităţi desfăşurate cu ajutorul camerei.

Noua imprimantă multifuncţională Dell 948

Noua imprimantă multifuncţională permite trimiterea de faxuri, scanarea, copierea şi imprimarea şi dispune de numeroase soluţii pentru imprimarea fotografiilor – cu sau fără o conexiune la computer – inclusiv  suport pentru conectivitate wireless (opţional), PictBridge, sloturi pentru carduri de memorie şi suport pentru medii de stocare USB.

Ideală pentru utilizatorii casnici sau pentru companiile de dimensiuni mici,  fără a face însă compromisuri în ceea ce priveşte rezultatul, imprimanta multifuncţională Dell 948 oferă productivitate maximă, permiţând imprimarea de la distanţă prin intermediul capabiltăţilor integrate pentru reţele wireless, încărcarea automată a paginilor şi imprimarea pe ambele părţi.

Imprimanta Dell 948 este disponibilă începând de astăzi, împreună cu serviciul de asistenţă tehnică Advanced Exchange Service valabil un an de la data achiziţionării şi cu opţiuni de reciclare, disponibile la nivel global. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.dell.com/printers.

Noua imprimantă multifuncţională Dell 928

Acum este mai uşor ca oricând să imprimaţi fotografii în culori vii. Noua imprimantă multifuncţională Dell Photo 928 permite realizarea de fotografii la calitate de tipar şi oferă versatilitatea unei imprimante multifuncţionale de birou. Special concepută pentru fotografii amatori, imprimanta dispune de ecran LCD color de 2.4”, slot-uri pentru carduri media, conectivitate directă prin intermediul
Datorită acestei soluţii de imprimare accesibile ca preţ, utilizatorii îşi pot antrena abilităţile de fotograf, direct de acasă. Ecranul color LCD reglabil, de 2.4” permite vizualizarea imaginilor şi navigarea în meniul de funcţii pentru editare. Având dimensiuni reduse, Dell Photo 928 ocupă foarte puţin spaţiu şi poate fi utilizată oricând. Design-ul său compact se potriveşte perfect pe aproape orice birou şi reprezintă instrumentul ideal pentru utilizatorii care îşi desfăşoară activitatea profesională acasă, obţinând astfel un echilibru optim între muncă şi viaţa de familie.

Servicii de suport premium pentru posesorii de sisteme XPS

La dispoziţia Dvs. – Odată cu achiziţionarea oricărui sistem XPS, utilizatorii au la dispoziţie nu doar cel mai performant PC, ci şi cele mai profesioniste servicii de asistenţă Dell. Sistemul XPS este livrat împreună cu pachetul de servicii Premium care include garanţie completă timp de un an cu suport asigurat la sediul clientului în termen de o zi lucrătoare de la semnalarea problemei de hardware, servicii de suport pentru jocuri şi asistenţă XPS, pe o durată de un an de la data achiziţionării. Serviciul XPS Support oferă acces la rapid la experţii specializaţi în sisteme XPS.

Bucuresti, 26.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *