PR Summit 2021

DELL Romania a oferit companiei GENESYS SYSTEMS distinctia „Best Partner for LCA”

pentru activitatea din 2008

In cadrul unui eveniment organizat recent la Poiana Brasov, GENESYS SYSTEMS a primit din partea companiei DELL Romania  distinctia “Best Partner for LCA”, ca o urmare fireasca a rezultatelor excelente obtinute de echipa de vanzari precum si a intregii evolutii a activitatilor inregistrate pe parcursul anului 2008, pe segmentul de business Large Corporate Accounts.

Distinctia a fost acordata de catre domnul Mihai Guran – Country Manager Bulgaria & Romania, Dell Emerging Markets EMEA, CEO-lui companiei GENESYS SYSTEMS, domnul Sorin Baltag care cu aceasta ocazie a declarat: „Distinctia „ Best Partner for LCA” acordata companiei noastre ne confirma inca odata, ca rezultatele bune pe care compania noastra le-a avut pe parcursul anului 2008 au fost apreciate si de catre partenerii nostrii de afaceri. Speram ca si pe parcursul anului 2009 sa urmam aceleasi linii de business ca pana acum, iar rezultatele sa nu intarzie sa apara”.

GENESYS SYSTEMS nu se afla la prima distinctie de acest gen obtinand anul trecut recunoasterea "Best Enterprise Partner 2007" din partea companiei DELL.

GENESYS SYSTEMS este partener Dell detinand certificarile DELL Enterprise Advanced Solutions Partner si DELL DASP (DELL Authorized Service Partner), certificari care au survenit ca urmare a experientei dobandite pe parcursul desfasurarii numeroaselor proiecte care au inclus echipamentele Dell, a cursurilor si examenelor individuale.

Bucuresti, 20.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *