free download 78 travel guides written by experts

Dell Precision M90 si Dell Precision M65

Dell a prezentat astăzi două staţii de lucru ultramoderne, Dell Precision M90 şi Dell Precision M65, care oferă performanţă şi funcţii fără precedent pe o platformă mobilă.  Dell Precision M90 şi Dell Precision M65 sunt disponibile începând de astăzi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (zona EMEA), la preţul de 1497 de lire sterline ( 1894 EUR), respectiv 1168 de lire sterline (1635 EUR ). Aceste preţuri nu includ TVA şi taxele de livrare.

Cu Dell Precision M90 şi Dell Precision M65, inginerii, artiştii, dezvoltatorii şi alte categorii de profesionişti pot avea acces de oriunde, şi fără nici un compromis, la aplicaţiile de specialitate cu care lucrează – adesea mari consumatoare de memorie.

Beneficiind de grafică OpenGL de înaltă performanţă  (până la 512 MB), procesoare Intel® Core Duo™, afişaje cu aspect lat, cu diagonala de până la 17", şi certificare pentru unele dintre cele mai solicitante aplicaţii din industria staţiilor de lucru, noile sisteme Dell Precision înseamnă design şi capacităţi tehnice de ultimă oră. Datorită gamei extinse de opţiuni de securitate şi mobilitate, precum Wi-Fi şi conectivitate mobilă în bandă largă, utilizatorii de staţii de lucru pot obţine rezultate extrardinare, oricând şi oriunde, fie că e vorba de proiectare de inginerie sau de creare de conţinut digital.

„Odată cu această generaţie de staţii mobile de lucru, Dell™ îşi subliniază poziţia de lider în ceea ce priveşte design-ul, fiabilitatea şi performanţele staţiilor de lucru, în general. Noile produse reprezintă rezultatul eforturilor comune ale companiei Dell şi ale clienţilor ei în vederea dezvoltării de produse lider”, a declarat Eric Greffier, Director, Corporate Client Products, Dell EMEA.   „De la capabilităţile grafice revoluţionare şi afişajul de 17" al sistemului Dell Precision™ M90 la mobilitatea oferită de Dell Precision M65, utilizatorii de staţii de lucru au la dispoziţie o gamă întreagă de posibilităţi pentru a deveni mai productivi ca oricând, fără a-şi compromite calitatea muncii.”

Dell Precision M90 – înaltă performanţă  

Dell Precision M90 a fost conceput pentru a oferi cel mai înalt nivel de performanţă posibil pentru staţiile de lucru dezvoltate o platformă mobilă. Cu acest produs, numeroşi utilizatori pot renunţa la staţiile de lucru fixe (desktop), fără sacrificarea calităţii muncii. Sistemul dispune de două procesoare, permiţând procesarea paralelă eficientă la rularea de aplicaţii multi-thread, precum şi gestionarea eficientă a mai multor aplicaţii în acelaşi timp. 

Graficienii, creatorii de animaţii şi utilizatorii avansaţi de aplicaţii CAD îşi pot solicita la maximum aplicaţiile care consumă intens resurse, fără a fi legaţi de un loc anume şi fără a-şi scădea productivitatea, datorită unor funcţii precum:
·    Grafică OpenGL, cu până la 512 MB de memorie dedicată
·    Cache L2 de 2MB şi front side bus de viteză mare, de 667 MHz
·    Până la 4B1 de memorie DDR2, de viteză mare 
·    Interfaţă de memorie de 667 MHz, pentru transfer mai rapid de date  
·    Afişaje cu luminozitate ridicată, cu rezoluţie de până la 1920 x 1200 (WUXGA)
·    Conectivitate integrată IEEE 1394, touch pad cu trei taste, ieşire video DVI şi SVGA
·    Cititor integrat de smartcard-uri şi suport TPM 1.2

Dell Precision M65 – o staţie de lucru cu adevărat mobilă

La greutatea de bază de 2,8 kg, Dell Precision M65 oferă echilibrul perfect dintre mobilitate şi performanţa ridicată necesară unei staţii de lucru.  Utilizatorii au la dispoziţie o staţie de lucru mobilă care este certificată, care oferă un nivel înalt de performanţă şi securitate şi care a fost creată pentru a călători alături de Dvs. Printre funcţiile incluse în sistem se numără: procesoare dual-core de ultimă oră de la Intel®, afişaj cu aspect lat, cu diagonala de 15,4", capabilitate încorporată de conectare mobilă în bandă largă (disponibilă opţional) şi cititor biometric de amprente digitale.  

Dell™Precision™ M65 oferă un nivel ridicat de performanţă pentru aplicaţii complexe, precum crearea de conţinut digital sau analiza financiară.  Funcţiile sistemului: 
·    Cache L2 de 2MB şi front side bus de viteză mare, de 667 MHz
·    Până la 4B1 de memorie DDR2, de viteză mare 
·    Interfaţă de memorie de 667 MHz, pentru transfer mai rapid de date  
·    Până la 512 MB de memorie grafică partajată2 , cu NVIDIA Quadro FX 350M Turbocache
·    Capabilităţi transformare grafică 128-bit şi interfaţă de memorie grafică 128-bit 
·    Cititor integrat de smartcard-uri şi suport TPM 1.2 
·    Opţional, acumulator dublu – pentru extinderea ciclurilor de acumulator

Deoarece durabilitatea şi fiabilitatea reprezintă preocupări majore pentru utilizatorii de staţii de lucru, ambele modele dispun de o carcasă solidă, din aliaj de magneziu, iar design-ul cadrului de afişaj permite protejarea mai eficientă a ecranului.  În configuraţia standard, toate modelele dispun de: tastaturi ermetizate, rezistente la lichide, protecţie permanentă pentru hard drive-uri, cu Strike Zone™, şi slot-uri de securitate întărite cu metal. Cele două sisteme se conformează programului Dell de Design pentru Mediu (Design for the Environment), precum şi directivei Uniunii Europene privind restricţiile de folosire a anumitor substanţe periculoase.

Dell Precision M90 şi Dell Precision M65 sunt certificate pentru cele mai complexe aplicaţii tip CAD, CAE, DCC şi GIS, precum şi pentru alte aplicaţii, precum Pro/Engineer, Unigraphics, Catia, Maya şi Softimage. Cele două sisteme sunt disponibile începând de astăzi, la nivel mondial.  

Notă către editori

1 În cazul hard drive-urilor, GB = un miliard de bytes; capacitatea accesibilă totală depinde de mediul de operare.

2 Pentru grafică, pot fi alocaţi până la 224 MB din memoria sistemului, în funcţie de dimensiunea memoriei sistemului şi de alţi factori.

Despre Dell
Dell Inc. ((NASDAQ: DELL) este o companie receptivă la cerinţele clienţilor săi, oferind tehnologie şi servicii inovatoare, considerate fiabile şi valoaroase de către utilizatori. Beneficiind de o poziţie unică, datorită sistemului său de vânzare directă, Dell vinde mai multe sisteme decât orice alt producător de calculatoare din lume şi se situează pe poziţia a 28-a în topul Fortune 500. Veniturile companiei din ultimele patru trimestre se ridică la cifra de 56 miliarde USD. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.dell.com.  Pentru a primi noutăţi despre Dell, vizitaţi www.dell.com/RSS.

Bucuresti, 29.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *