Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Deliciile verii in brutariile Paul Romania: Macaron frappes si Nescafe frappes

Vara asta, in brutariile Paul se gasesc cele mai fine frappe-uri frantuzesti

Incepand cu luna iunie, Paul Romania recomanda clientilor sai unele dintre cele mai cunoscute rasfaturi pariziene, Macaron frappes si Nescafe frappes, perfecte pentru zilele calduroase de vara.

Macarons Frappes sunt un melanj racoritor cu lapte, macaron si frisca, o alegere perfecta pentru persoanele romantice. Disponibil in 4 variante savuroase – zmeura, fistic, vanilie si ciocolata – Macarons Frappe sunt biletul de calatorie pentru o plimbare racoroasa pe malul Senei, pentru povesti nemuritoare si gusturi inconfundabile.

Nescafe frappes aduce clientilor acelasi rafinament specific bucatariei Paul intr-o forma care imbina perfect gusturile cele mai speciale. Servit simplu sau asezonat cu menta si cu frisca sau cu inghetata de vanilie, Nescafe frappes este alegerea cea mai buna pentru persoanele energice carora le place sa savureze fiecare clipa a zilei. Clientii Paul pot comanda acest produs numai in locatiile din Dorobanti si Universtate.

Succesul de care se bucura aceste produse in Franta si peste tot in lume, a facut ca Paul Romania sa le recomande clientilor sai. Vara aceasta, Macaron frappes si Nescafe frappes sunt o alegere de nerefuzat pentru momente savuroase petrecute alaturi de prieteni.

Bucuresti, 25.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *