free download 78 travel guides written by experts

Delia Matache marturiseste ca vrea un barbat care sa o domine!

In aceasta dimineata in  emisiunea “Semen cu Ivan” de la ProFM si MTV, Delia Matache le-a vorbit celor doi prezentatori, Nono Semen si Catalin Ivan, despre intreaga poveste a despartirii de cantaretul Matteo. Mai mult, Delia a facut portretul iubitului perfect, marturisind ca viseaza la un barbat dominator!

“Pentru ca sunt destul de imprevizibila si libertina, barbatul de langa mine trebuie sa fie suprinzator, spontan si uneori sa ma domine. Din punct de vedere estetic trebuie sa ne potrivim, sa nu fim ca nuca in perete. Fostii mei prieteni, chiar daca nu sunt multi la numar, nu seamana absolut deloc intre ei”, le-a povestit Delia prezentatorilor emisiunii de dimineata de la ProFM si MTV.

Intrebata ce cont in banca ar trebui sa aiba viitorul iubit, Delia a marturisit ca nu da prea multa importanta acestui lucru: “Nu depind financiar de niciun barbat si nu ma intereseaza prea tare acest aspect. Eu si Matteo intotdeauna am platit in mod egal cheltuielile”, a declarat Delia la “Semen cu Ivan”, emisiune ce poata fi ascultata pe ProFM de la 6.30 si poate fi urmarita pe MTV de la 8.00.

Fericita si zambitoare, Delia Matache se simte bine in postura de “fata singura” si promite sa revina in studioul ProFM si MTV cu cel mai nou single al sau, produs de Smiley si intitulat “Let it rain”.

Bucuresti, 30.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *