metalshow

Delia i-a făcut cadou o piesă inedită lui Shurubel de la Radio 21, de ziua lui de naștere

Super-petrecere, astăzi, la Radio 21! Shurubel și-a sărbătorit ziua de naștere în direct și a avut parte de o mulțime de surprize puse la cale de colegii lui, care i-au amenajat inclusiv o plajă în studioul Radio 21, cu nisip, umbreluță de soare, șezlong și cocktail-uri.

Simpaticul realizator al matinalului Radio 21 împlinește, astăzi, 28 de ani.


Cea mai mare surpriză de ziua lui a fost venirea Deliei în studioul Radio 21, care i-a adus un tort și a cântat, live, piesa „Ce are ea” într-o variantă absolut inedită. Video, aici:

Shurubel i-a dezvăluit, în direct, că în adolescență era îndrăgostit până peste cap de frumoasa artistă. „Aveam un afiș cu tine, pe care îl pusesem pe tavan deasupra patului, ca să fii primul lucru pe care îl văd când mă trezesc”, a mărturisit Shurubel, emoționat.

Replica Deliei a stârnit hohote de râs: „Aveai? Păi și acuma ce-ai, te-ai maturizat între timp? Pune posterul înapoi!”, a spus artista amuzată. Cei doi au dansat îmbrățișați, ca doi îndrăgostiți, pe piesa Deliei „Ce are ea”. Video, aici:

Și What’s UP a venit, în această dimineață, la Radio 21, ca să îl sărbătorească pe  Shurubel, căruia i-a făcut un cadou inedit: o piesă nou-nouță, nelansată încă.

„Piesa se numește «Treaba mea», este încă nelansată, vom face asta peste vreo două săptămâni, dar mă gândeam că dacă tot vin la tine, să-ți dau ceva frumos. Să-i dai play oricând vrei tu și oricând te deranjează cineva care se bagă în treaba ta. E genul ăla de piesă. Te iubesc și te respect!”, i-a spus What’s UP, în această dimineață, live, la Radio 21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *