free download 78 travel guides written by experts

Delia continua aventura africana

Jurata X Factor s-a trezit cu maimuţele la geam

Jurata X Factor se află de aproape două săptămâni pe continentul african acolo unde trăieşte aventura vieţii ei, îmbinând utilul cu plăcutul. Pe de o parte, Delia a ales Africa pentru luna de miere, dar pe de altă parte a profitat de ocazie şi pentru a filma videoclipul pentru cea mai recentă melodie a ei, Africana. Zilele trecute Delia a ajuns în Tanzania de unde le-a transmis fotografii şi mesaje fanilor săi de pe Facebook.

Artista a mărturisit că ceea ce până acum vedea doar la Discovery, a avut ocazia să vadă live şi, mai mult decât atât, să fie trezită într-o dimineaţă de cinci maimuţe care săreau pe balconul camerei în care era cazată. Cu zâmbetul pe buze şi aparatul de fotografiat la gât, Delia a surprins deopotrivă indigenii, dar şi maimuţe, lei sau elefanţi în mediul lor.

În curând, Delia se va reîntoarce în România pentru a-şi relua rolul de jurat şi mentor la X Factor. Parcursul concurenţilor se apropie cu paşi repezi de galele live, însă până atunci, telespectatorii pot urmări evoluţia lor în etapele filmate ale concursului. Astfel, şi duminica viitoare, de la 20.30, românii pot urmări la Antena 1 imagini de la audiţiile X Factor. Caravana X Factor a luat ţara pe sus în această vară şi le-a oferit românilor, dar nu numai, oportunitatea de a arăta că au factorul X, dintre aceştia, aproximativ 300 au ajuns în faţa juriului X Factor.

Bucuresti, 02.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *