Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Delia cântă la flaut în cel mai nou videoclip, „Verde Împărat”

O atmosferă desprinsă parcă din basmele românești, o Delia cameleonică, așa cum și-a obișnuit publicul, costume și machiaje fascinante, acorduri duioase de flaut și sunete arhaice, toate se regăsesc în cel mai nou clip al artistei. Delia a lansat single-ul „Verde Împărat”, piesă compusă de ea și produsă de artistă împreună cu Alex Cotoi.

Piesa a fost cântată în premieră în show-ul „PsiheDelia” de anul acesta de la Sala Palatului, eveniment sold out care a avut loc trei zile la rând. Videoclipul pentru „Verde Împărat” a fost regizat de Alex Ceaușu, cu care Delia a mai colaborat pentru „1, 2, 3, 4” sau „Rămâi cu bine”. De look-ul Deliei în videoclip s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Livia Berceanu (hair), Hilke Muslim (styling).

„Primavară… Vară… Toamnă…
VerdeLE s-a copt și s-a-mpletit coroană.
Profeția s-a împlinit.
S-a făcut împărat așa cum a făgăduit și lângă el m-a chemat.
Începând de azi, am verde-mpărăție cu apele-i vii și păduri fantezie…
Vrei să visezi? Deschide ochii și gândește-te la mine. Când pășești pe potecă, spune atât: sunt verde ca tine”, spune Delia.

Delia, Verde Imparat

Artista a lansat anul acesta „Rămâi cu bine” cu Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului și care are aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, artista este featuring și pe single-ul The Motans – “Weekend”, care a fost locul 1 pe radio și TV în România, cu peste 22 de milioane de vizualizări.

Anul acesta, Delia a lansat albumul “Live”, care include hiturile artistei „Cum ne noi”, „Da, mamă”, „Cine m-a făcut om mare”, „Ce are ea”.

Single-ul „Verde Împărat” este o co-producție Cat Music și Global Records.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *