Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Delazero, vanzari de 140.000 de euro pentru OTTER

Compania Delazero a realizat platforma online de shopping a OTTER Distribution. Astfel, în mai puțin de un an de la înființare, magazinul online a înregistrat comenzi de peste 140.000 euro. Delazero este o companie românească cu expertiză în zona de e-commerce, și oferă o alternativă de shopping în mediul online pentru magazinele multibrand OTTER, oferind o selecție variată de articole de încălțăminte și marochinărie.

Magazinul online creat de cei de la Delazero beneficiază de o prezentare atractivă, cu o structură foarte clară și ușor de interacționat, având secțiuni dedicate pentru femei, bărbați și copii. Alături de oferta de încălțăminte, specifică fiecărui sezon (pantofi și sandale/ghete și cizme), OtterShop.ro pune la dispoziția clienților și alte categorii de produse: genți,  accesorii si produse de întreținere pentru articolele comercializate.

Un avantaj al magazinului online este că are acces la stocul din toată rețeaua de magazine, un element cu atât mai important în perioada de reduceri, când stocurile se epuizează extrem de rapid.

Mai mult decât atât, consumatorii primesc informații detaliate legate de produse, de diferențele existente între sistemele de măsurare, produsele de întreținere adecvate fiecărui tip de material sau chiar sugestii în funcție de cerințele clientului, servicii vânzare și post vânzare, necesare pentru mentinerea unui public fidel și multumit. S-a constatat de asemenea un trend ascendent al comenzilor efectuate de către românii din afara țării – Marea Britanie, Italia, Spania, care doresc livrarea în diverse localități din România.

100.000 euro, investiția Delazero în OtterShop.ro

Compania Delazero a investit în crearea și dezvoltarea site-ului 100.000 euro, asigurând toate serviciile de mentenanță și procesare pentru cumpărături. Cu o cifră de afaceri de 200.000 euro în 2011, Delazero are la activ patru proiecte în derulare: trei magazine online monobrand și unul de multibrand pe segmentul de fashion. Expertiza companiei românești include crearea și gestionarea de magazine online, de la concept, până la vânzarea efectivă. Cel mai recent proiect al companiei este OtteShop.ro, magazin online cu un grad de complexitate ridicat, în ciuda simplității în procesul de cumpărare.

În spatele interfaței există o platformă custome made, creată special de către Delazero pentru Ottershop.ro, care se modifică permanent, în functie de ceea ce se dorește a fi promovat sau de functionalitățile îmbunătățite.

„OtterShop este unul dintre proiectele în care am investit cel mai mult, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al timpului și al altor resurse. Mă bucur mult că rezultatele au început să se vadă, încă din momentul lansării site-ului, am avut încredere că vom primi un răspuns foarte bun din partea cumpărătorilor online, iar rezultatele arată că am avut dreptate. Pentru moment, obiectivul nostru este să atingem o cifră de afaceri de 200.000 de euro pe anul 2012 pentru OtterShop.ro și să îl menținem în topul celor mai profitabile magazine OTTER”, a declarat Carmen Grigore, Managing Partner Delazero.

Delazero este o companie românească cu expertiză în zona de e-commerce, ce are în derulare 4 proiecte de tip magazin on-line: www.ottershop.ro, www.24shop.ro, www.remington-style.ro și www.delonghi-store.ro. Pentru fiecare dintre acestea, Delazero oferă servicii de creare și implementare de platform de comerț electronic, dar oferă totodată și soluții de management al conținutului și fluxului de promovare.

În 2011, www.24shop.ro, primul proiect al companiei a fost ales de publicul consumator ca cel mai bun magazine online la categoria Experienced în cadrul celui mai important eveniment de e-commerce din România: Gala Premiilor eCommerce. În cadrul aceluiași eveniment, www.remington-style.ro a ocupat locul II la secțiunile Best IT&C și Best Start Up.

Bucuresti, 07.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *