Shadow

Deichmann a deschis al 13-lea magazin din Bucureşti

Azi a avut loc lansarea unui nou magazin Deichmann în Veranda Mall. Pentru că iubim pantofii, vei putea profita de această nouă destinaţie a modei – centrul comercial de pe strada Ziduri Moşi, nr. 23, care găzduieşte cel de-al 13-lea magazin din Bucureşti. 

Găseşte pantoful Cenuşăresei!
Deşi este al 13-lea magazin, va fi cu mult noroc şi va aduce cadouri şi surprize celor care îi vor trece pragul. Pregăteşte să fii printre cei care intră în noul univers al pantofilor şi care profită de cea mai variată ofertă de încălţăminte la preţuri fără concurenţă! Mai mult, dacă vii în ziua deschiderii, între orele 16 şi 18, în magazinul Deichmann, vei fi întâmpinat de Cenuşăreasa care şi-a pierdut pantoful. Un pantof care nu aduce un prinţ, dar dacă îl vei descoperi îţi va aduce un cadou.

Mai exact, toţi vizitatorii prezenţi în acel interval orar au dreptul de a alege un pantof dintr-o piramidă de pantofi, care sunt acelaşi model, dar de mărimi diferite. Dacă vei găsi pantoful Cenuşăresei, vei primi instant un card cadou în valoare de 50 de lei. Însă, vor exista şi premii de consolare pentru cei care nu au găsit pantoful fermecat.


­­­
Pantofii potriviţi din magazinul potrivit
”Dă-i unei femei pantofii potriviţi şi va putea cuceri lumea”, spunea Marilyn Monroe. La Deichmann vei putea găsi pantofii potriviţi pentru orice ocazie. Permanent in pas cu noile tendinţe şi noile abordări stilistice, Deichmann devine locul perfect unde poţi veni cu familia pentru a alege încălţăminte de cea mai bună calitate, la preţuri accesibile.

Vino să vezi în magazinul din Veranda Mall şi colecţia de toamnă-iarnă, care se actualizează frecvent, pentru a te impresiona cu noi modele ce surprind prin cromatică şi design. Cu Deichmann vei avea mereu stil!
 
Pentru că îşi doreşte să fie mereu soluţia când vine vorba de încălţăminte, începând cu 2007, când a intrat pe piaţa românească, Deichmann continuă să îşi extindă reţeaua de magazine, an de an. Astfel că, în România există, momentan, 78 de magazine. În prezent, există magazine Deichmann în: Alba Iulia, Alexandria, Braşov, Bucureşti, Bacau, Baia Mare,  Bistriţa, Botoşani, Brăila, Buzau, Caransebeş, Câmpina, Constanţa, Craiova, Cluj Napoca, Drobeta Turnu Severin, Făgăraş, Focşani, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Mangalia, Medgidia, Mediaş, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Petroşani, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Reşiţa, Roman, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Sibiu, Sighetu Marmaţiei, Sighişoara, Suceava, Târgu Mureş, Tecuci, Târgu Jiu, Timişoara,Vaslui şi Zalău.

Eşti invitat de onoare în Deichmann din Veranda Mall. Vino să fii printre primii care păşesc în noul magazin plin de culoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *