free download 78 travel guides written by experts

Deghizata in clovn, Andreea Tonciu intra in conflict cu politia venetiana

Vezi cum a ajuns vedeta să fie acuzată de afaceri ilegale în Italia, într-o nouă ediţie “Plasa de stele”!

Dan Negru, campionul divertismentului, întinde din nou plasa de stele! Mâine, de la 20.15, telespectatorii o vor vedea pe Andreea Tonciu într-o situaţie incredibilă! Aflată într-o escapadă de shopping în Veneţia, asistenta tv a devenit protagonista unui conflict de proporţii cu poliţia italiană, fiind suspectată de afaceri ilegale. Deghizată în clovn, Andreea a aruncat cu frişcă şi făină spre poliţistul care o acuza, determinându-l să-i dea o amendă substanţială! Cum a ajuns Andreea în această situaţie, telespectatorii vor descoperi mâine, de la 20.15, într-o nouă ediţie “Plasa de stele”.

“Plasa de stele” revine marţea aceasta cu o nouă farsă de senzaţie pusă în scenă pe meleaguri străine. Aflând că Andreea Tonciu intenţionează să plece într-o escapadă de shopping la Veneţia, echipa lui Dan Negru a mers pe urmele vedetei în Italia. Pentru Andreea, totul a pornit de la un simplu panou de făcut poze pentru turişti. Astfel, invitată de o domnişoară haioasă îmbrăcată în clovn, Andreea a acceptat să meargă în spatele panoului, să bage capul în “faţa” decupată şi să facă o poză deghizată în clovn.

În momentul în care Andreea aştepta să fie pozată, cu un zâmbet larg pe buze şi un decor superb în spate, în zonă va apărea un carabinier aflat în patrulare. Proprietarul panoului, ştiind că afacerea sa este ilegală va fugi imediat de lângă panou, lăsând-o pe asistentă blocată. Astfel, Andreea va deveni brusc în ochii poliţistului deţinătoarea afacerii, acesta cerându-i vedetei actele şi autorizaţia pentru mica afacere improvizată. Înainte însă ca Andreea să poată articula vreun cuvânt, din mâinile clovnului desenat pe panou va tâşni apă, stropindu-l pe poliţist şi lăsând să se înţeleagă că victima este cea care face asta.

Enervat, poliţistul o va amenda pe vedetă, care nefiind vorbitoare de italiană nu se va putea face înţeleasă. Deşi în scenă va intra şi un cerşetor român pentru a traduce explicaţiile vedetei, chiar şi în aceste condiţii, situaţia va scăpa de sub control. În scurt timp, carabinierul va fi stropit de panou şi cu făină, frişcă şi confetti. Pierzându-şi răbdarea, carabinierul îi va răspunde asistentei cu aceeaşi monedă. Astfel, Andreea se va trezi dintr-o dată lovită cu tarte de frişca, stropită cu apă şi amendată cu o sumă uriaşă. Ce reacţii a avut Andreea Tonciu în faţa acestei situaţii incredibile, telespectatorii vor vedea marţi, de la 20.15, la “Plasa de stele”.

Bucuresti, 28.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *