free download 78 travel guides written by experts

Deepcentral, urcare record in topurile Music Channel!

Declarata drept cea mai difuzata piesa la ora actuala din Romania, “In Love” a ajuns No.1 in doar sapte saptamani si in “1 Chart”, singurul top exclusiv romanesc.

Baietii de la Deepcentral ocupa saptamana aceasta prima pozitie din 40 in “1 Chart”, desi au intrat in singurul top exclusiv romanesc cu numai sapte saptamani in urma. “In Love”, cel de-al treilea single Deepcentral, lansat dupa “Cry It Away” si “Russian Girl”, a reusit sa urce pe primul loc si in “Dance Chart”.

“Suntem foarte incantati ca piesa este No. 1. Am stiut de la bun inceput ca este o piesa buna, dar am considerat ca e usor pretentioasa si va prinde doar la o anumita categorie de public. Nu ne asteptam sa aiba un succes mai mare decat Russian Girl. Desi am muncit mult pentru aceasta piesa, nu am avut sperante atat de mari”, a martusit George pentru Music Channel.

Urmareste cele mai bune piese romanesti numai la “1 Chart”, in fiecare sambata de la ora 18.00 si in reluare duminica de la 22.00 si cele mai bune piese dance ale saptamanii numai la “Dance Chart”, in fiecare marti, de la ora 22.00.

Bucuresti, 23.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *