Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Deepcentral la Radio 21: „Am vrea sa colaboram cu Inna”

Trupa Deepcentral, formată din George şi Doru, a fost invitată joi, 27 aprilie, la emisiunea Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor, unde a stat de vorbă cu fanii pe pagina de Facebook Radio 21 (www.facebook.com/radio21 în cadrul noii rubrici „Vedete la perete”.

Cei doi băieţi au fost sinceri şi deschişi şi au răspuns tuturor întrebărilor care au venit din partea ascultătorilor. Astfel, Deepcentral a mărturisit că „Ne-ar plăcea să facem un featuring cu Inna, de ce nu? Ne ştim destul de bine:)”, dar şi că pentru viitorul album, care este deja în lucru, şi-ar dori să aibă colaborări cu artişti străini.

În ceea ce priveşte cel mai nou single al trupei, „So Divine”, George şi Doru spun că aceasta este piesa lor preferată şi că deja aşteaptă scenarii pentru videoclip. De asemenea, noul album, care va include şi acest track, va conţine încă patru piese noi.

Întrebaţi unde mai concertează, băieţii au răspuns că „Avem concerte în Brăila, Antalya, la mare, la munte şi să sperăm că şi în India, acolo unde totul este picant. Vrem să vedem cum merg lucrurile şi în ţări străine, aşa că de-abia aşteptăm să plecăm. Mai ales că de obicei noi nu avem timp să vizităm oraşele în care concertăm.”.

Atunci când vine vorba despre petrecerea timpului liber, Doru şi George recunosc că în ultima vreme se joacă Temple Run pe telefoanele mobile, iar Doru se întâlneşte cel puţin o dată pe lună cu foştii colegi de la trupa Bliss.

Intervenţiile trupei Deepcentral din emisiunea Request 629 pot fi ascultate accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/site/radio21/stiri/content/id/18214/Afla_ce_a_discutat_cu_fanii_trupa_Deepcentral!.html.

De asemenea, baieţii au realizat şi un interviu video pentru Radio 21 în care au răspuns la 11 întrebări interesante. Materialul poate fi vizionat accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/site/muzica/interviews/content/id/18206/Video%3A_11_intrebari_cu_Deepcentral%21.html.

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *