free download 78 travel guides written by experts

Dedicatie live de la Stefan Banica Junior pentru Mihaela Radulescu:

„Ani de Teveu, te-ascultam si din WC!”

Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco, au avut un invitat special în această dimineaţă: „Ştefan Bănică Junior” a venit personal în studioul Radio 21 pentru a-i face o declaraţie live fostei sale soţii, Mihaela Rădulescu – „Ani de Teveu”. Parodia muzicală foloseşte linia melodică a celebrei „Ani de Liceu”, interpretată de Stela Enache şi Florin Bogardo.

„Ea e cea mai tare/ Este şi mamă, dar şi dansatoare/ Ea este o artistă/ Este şi sportivă, dar şi motoristă”, încep versurile piesei, în timp ce refrenul continuă în forţă: „Ani de Teveu când erai în mare formă/ Scumpii ani de Teveu, te-ascultam şi din WC/ Ani de Teveu când te certai cu Andreea/ Şi-n reviste apăreai mai mereu.”.

„Aşa cum i-am obişnuit pe ascultători în fiecare dimineaţă, avem în studio câte un invitat special. De data aceasta, l-am adus pe Ştefan Bănică Jr., care şi-a dorit să-i facă o dedicaţie specială live fostei sale soţii, Mihaela Rădulescu. I-am lăsat mână liberă şi a ieşit o parodie simpatică.”, spune Manuel D. Dinculescu.

Dedicaţia lui „Ştefan Bănică Jr.” pentru Mihaela Rădulescu poate fi ascultată accesând link-ul de mai jos:
//www.trilulilu.ro/muzica-pop/stefan-banica-jr-ani-de-teveu-by-radio-21.

Bucuresti, 26.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *