free download 78 travel guides written by experts

Decoratiuni interioare, carte veche si bal mascat la

Targul de antichitati si produse mestesugaresti

Dupa succesul inregistrat de prima editie, Asociatia de Turism si Ecologie Carpatia impreuna cu Primaria Sectorului 1 organizeaza intre 11 si 13 decembrie cea de-a doua editie a Targului de antichitati si produse mestesugaresti.

In plus, organizatorii au pregatit pentru duminica, 13 decembrie, de la ora 14:00, un „Bal mascat”.

Amatorii de antichitatii care nu au reusit sa ajunga la editiile anterioare, dar si colectionarii impatimiti, aflati mereu in cautare de piese unicat, sunt asteptati sa viziteze la sfarsitul acestei saptamani Targul de antichitati si produse mestesugaresti situat in parcul Kiseleff din capitala.

Participantii la targ vor putea admira expozitii de filatelie, numismatica, icoane, decoratiuni interioare, carte veche, bijuterii hand made si multe alte antichitati veritabile aduse de peste 80 de expozanti din intreaga tara.

De asemenea, vizitatorii se vor putea delecta cu halvita, magiun, turta dulce, kurtos secuiesc, preparate din carne, branzeturi, turta dulce, vata de zahar, produse apicole, braga si produse bio. Acestea pot fi gasite in zona destinata produselor culinare situata pe aleea principala a parcului Kiseleff.

Intreaga atmosfera va fi animata de personajele de poveste care vor defila in cadrul „Balului mascat”. Astfel, duminica dupa-amiaza, de la ora 14:00, artisti costumati in personaje de basm vor defila in zona parcului Kiseleff. Vizitatorii care vor da dovada de curaj si se vor alatura paradei, imbracati in costume traznite, vintage sau de avantgarda, vor avea ocazia de a fi premiati cu un sejur de 3 zile la munte.

Nu au fost uitati nici copiii, organizatorii targului le-au pregatit si de aceasta data spectacole de teatru si magie, jonglerie si sesiuni de face painting.

Targul de Antichitati si produse mestesugaresti  este parte a unei serii de evenimente dedicate sarbatorilor de iarna, organizate sub deviza "Capitala Bucuriei" (www.capitalabucuriei.ro).

Asociatiei de Turism si Ecologie Carpatia si Primariei Sectorului 1 li s-au alaturat, in calitate de parteneri: Accent Travel, BGS, Electrica S.A., B24FUN, Realitatea.net, Cotidianul.ro, Realitatea TV si Monopoly Media.

Bucuresti, 10.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *