free download 78 travel guides written by experts

Decor de gheata – atmosfera plina de caldura!!!

Spargatorul de nuci pe gheata – vineri la Sala Palatului.

Au mai ramas doar doua zile pana la un show absolut uimitor pe gheata care va avea loc la Sala Palatului pe 21 ianuarie, incepand cu ora 19.00, si ne referim bineinteles la „Spargatorul de nuci pe gheata”, pe care Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Maria Domina o aduc in premiera absoluta la Bucuresti.

Tehnicienii companiei Sankt Petersburg State Ballet on Ice au ajuns deja astazi in Bucuresti pentru a crea decorul sticlos care va face deliciul spectatorilor si va crea atmosfera feerica de basm. Astfel, in ciuda temperaturilor pozitive de afara, tone de gheata vor acoperi astazi scena Salii Palatului urmand a forma pana vineri o adevarata partie pe care celebrii balerini rusi vor aluneca plini de gratie.

Cu toate acestea, copiii si adultii se pot bucura de minunatia reprezentatiei intr-o atmosfera confortabila, caci maiestria germana a tehnologiei pe care se bazeaza decorul foloseste o metoda inovativa prin care tonele de gheata nu vor afecta temperatura din spatiul in care va sta publicul.

Decorul unic, armonizat de complexitatea miscarilor dansatorilor, de costumele de un colorit dinamic si muzica inaltatoare creata de Ceaikovsky, vor crea un spectacol de neuitat, pe care bucurestenii il vor savura cu mare drag.

Va informam pe aceasta cale ca inca se mai gasesc bilete in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Real Hypermarket Vitan, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro . Pretul acestora variaza intre 70 si 280 de Lei, in functie de categoria de loc.

Bucuresti, 19.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *