Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Decoded by DIESEL – Campania de publicitate Fall-Winter 15

Decoded by DIESEL combină fotografii reale şi raw cu titluri directe şi transparente stârnind curiozitatea şi ajungând la public printr-o estetică high-fashion şi mesaje originale neaşteptate.

Diesel are istorie în a utiliza campaniile drept statement social, înglobând spiritul perioadei şi dându-i o interpretare originală.

În lumea de azi, datorită revoluţiei digitale, toată lumea are o abordare directă asupra realităţii şi instrumentele necesare pentru a o decodifica.

Diesel conştientizează acest lucru şi întrerupe o lume de imagini retuşate şi replici aspiraţionale şi ia atitudine folosind platforme convenţionale de publicitate pentru a spune lucrurilor pe nume. Este o idee completă care arată respectul brandului Diesel pentru consumatorii săi şi dorinţa de a-i implica în universul brandului.

Campania F/W 15 este o extensie a spiritului scânteietor Diesel. Scopul ei global este o platformă 360° ce se construieşte din mediul digital în magazine, din print în evenimente, cuprinzând toate media şi activităţile de marketing.

Bucuresti, 05.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *