free download 78 travel guides written by experts

Declaratie Coca-Cola Romania – 15 aprilie 2011

Ca urmare a articolelor aparute recent in mass media referitoare la testele realizate de Asociatia consumatorilor din Slovacia, va transmitem urmatoarea declaratie:

”Coca-Cola este produsa la aceleasi standarde superioare de calitate peste tot in Europa si in lume, avand la baza o reteta pe care o folosim de 125 de ani. In unele tari, folosim diferite tipuri de indulcitori, dar acest lucru nu afecteaza in nici un fel calitatea produsului. Siropul de fructoza-glucoza este unul dintre indulcitorii folositi in multe tari din intreaga lume, inclusiv in Statele Unite ale Americii. In Romania, in mod specific, la fel ca in multe alte tari din Europa, inclusiv Germania si Austria, zaharul este folosit ca indulcitor in procesul de productie pentru Coca-Cola. Mai mult decat atat, avem acelasi furnizor de zahar ca si Austria. De aceea, suntem surprinsi de presupusul rezultat al analizelor realizate pentru produsele noastre din Romania si vom investiga prin toate mijloacele acuratetea informatiilor si cauza acestei confuzii.

Lista ingredientelor tuturor produselor noastre este mentionata pe eticheta, astfel incat fiecare consumator este bine informat cu privire la continutul fiecarui produs. Printre alte ingrediente, siropul de fructoza-glucoza sau zaharul sunt intotdeauna mentionate pe eticheta produselor.

Coca-Cola are aceleasi standarde de calitate in toate tarile din lume, indiferent de pozitia geografica sau situatia economica a unei tari”, Ibolya Szabo, Senior Communication Manager, Coca-Cola Europe.

Bucuresti, 15.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *