free download 78 travel guides written by experts

Declaratia Comisiei europene referitoare la articolele de presa despre frauda cu fondurile PAC

din Romania

În urma articolelor din presa românească potrivit cărora Direcția Națională Anticorupție a decis să acționeze în legătură cu afirmațiile privind utilizarea frauduloasă a fondurilor europene pentru agricultură în regiunea Suceava, Comisia europeană face următoarea declarație:

"Salutăm faptul că autoritățile române au identificat presupusa frauda și s-au luat măsurile necesare în mod rapid și eficient.

Autoritățile române trebuie să facă tot ceea ce este necesar pentru a garanta că dimensiunile acestei fraude sunt pe deplin cunoscute și pentru a recupera fondurile care au fost acordate în mod incorect. Este important să existe toate garanțiile că sunt protejate interesele financiare ale Uniunii Europene și contribuabililor săi. Acest lucru este important pentru agricultori și societate în toate statele membre, inclusiv, desigur, România.

Autoritățile române sunt chemate să garanteze că buna gestionare a fondurilor UE, prin intermediul Agenției Naționale de Plăți, se face în deplină siguranță și să ia toate măsurile necesare în acest sens."

Bucuresti, 06.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *