creative night talks

DECATHLON susţine un stil de viaţă activ, fără vicii

Decathlon ne îndeamnă la mişcare şi ne provoacă la o duminică activă şi veselă în Parcul IOR. Duminică, 25 iunie, sunt aşteptaţi copii si părinţi, dar şi pasionaţi de sport de toate vârstele să descopere numeroasele activităţi sportive propuse de Decathlon România. Se anunţă o zi cu surprize multiple!

Evenimentul face parte din campania Colorează-ți viața altfel…, inițiată de Agenţia Naţională Antidrog în scopul de a marca ziua internațională de luptă împotriva consumului și traficului de droguri, zi marcată la nivel mondial, anual, în data de 26 iunie.

Mesajul campaniei globale, propus în acest an de către Oficiul Naţiunilor Unite pentru Droguri şi Criminalitate (U.N.O.D.C.), căruia îi este subsumată această campanie este „Întâi ASCULTĂ! Ascultându-i pe copii şi tineri, realizezi un prim pas pentru a-i creşte sănătos şi în siguranţă!”.

Coloreaza-ti viata altfel!

Agenţia Naţională Antidrog, în calitatea sa de coordonator naţional al politicilor publice în materia reducerii cererii ofertei si cererii de droguri, va implementa această campanie naţională pentru informarea, sensibilizarea şi conştientizarea populaţiei generale (15 – 64 ani) în legătură cu factorii de risc şi de protecţie în consumul de droguri, corelativ cu promovarea alternativelor sănătoase de viaţă, în special a celor cultural-sportive.

Astfel, anul acesta, Decathlon România, în calitate de promotor al sportului se alătură eforturilor ANA (Agenţia Naţională Antidrog) pentru atragerea tinerilor către descoperirea și, ulterior, practicarea alternativelor sănătoase de viață.

Ziua va debuta la ora 10:00 cu o serie de antrenamente de yoga care vor dura până la ora 12:00, de la 13:00 până la 15:00 vor fi oferite spre testare trotinete pentru copii şi adulţi, iar de la ora 15:00 până la 18:00 vor fi testaţi pantofii de alergare Kalenji. Pe parcursul întregii zile se vor fi organiza partide de fotbal și de baschet, precum şi alte activităţi sportive coordonate de echipele Decathlon.

Yoga este o disciplină care face legătura între corp și spirit şi care asociază posturile cu exerciții de respirație, concentrare și relaxare. Această practică oferă atât beneficii fizice, cât și spirituale, fiind una dintre recomandările specialiştilor Decathlon pentru o viaţă armonioasă şi sănătoasă.

Mijloacele de deplasare alternative sunt un alt factor care ajută la menţinerea unui trai activ, iar trotinetele Oxelo sunt ideale pentru deplasarea în oraş. Mai mult decât atât, mersul pe trotinetă înseamnă practicarea unei activităţi fizice cotidiene, o adevărată formă moderată de sport îndrăgită atât de adulţi, cât şi de copii.

Alergarea este un alt sport care ajută la menţinerea unui tonus ridicat şi a unei stări de spirit pozitive. Tocmai de aceea, Decathlon prezintă tuturor celor interesaţi, kitul de alergare Ialenji. Pantofii Kalenji se remarcă prin designul lor şi prin înalta calitate, iar toţi doritorii Îi vor putea proba şi alerga în parc cu aceştia.

Participarea la acest eveniment este gratuită, iar produsele oferite spre testare vor fi disponibile pe baza unui proces verbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *