metalshow

Decathlon lanseaza editia de toamna a Trocathlon – targul de articole sportive second hand

Decathlondestinat pasionaților de sport

În perioada 1 octombrie – 1 noiembrie, amatorii de sport își pot vinde produsele proprii în rețeaua magazinelor Decathlon.

Decathlon anunță lansarea, în perioada 1 octombrie – 1 noiembrie, în rețeaua magazinelor Decathlon din toată țara, a ediției de toamnă a Trocathlon, târgul de articole sportive second hand. Desfășurat bianual, acesta a devenit un eveniment consacrat al renumitului brand francez, care se oferă să intermedieze gratuit relația dintre potențialii vânzători sau cumpărători de articole și echipamente sportive.

Vânzarea produselor din cadrul târgului este facilitată de promovarea și popularitatea de care se bucură întreg evenimentul, siguranța utilizării acestui sistem fiind deja cunoscută în rândul clienților. Trocathlon este un târg de articole și echipamente sportive second hand, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienții interesați participă gratuit, beneficiind de consilierea permanentă a specialiștilor Decathlon. Sunt acceptate articole sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon.

Trocathlon

Participanții își pot vinde produsele sportive pe care nu le mai folosesc, cu mențiunea ca acestea să fie în stare funcțională. Conform regulamentului, clientul care dorește să vândă aduce produsul la magazin, stabilește împreună cu un specialist Decathlon un preț care să-i crească șansele de vânzare și îl lasă la magazin pe toată perioada târgului. Produsul este depozitat în condiții sigure, iar dacă se vinde, clientul va fi anunțat imediat și va primi de la Decathlon un voucher cu valoarea prețului de vânzare. Dacă nu se vinde, îl poate lua înapoi sau poate decide să îl doneze unei asociații caritabile. Lista produselor care nu sunt acceptate la vânzare este disponibilă pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon.

Decathlon oferă, de asemenea, suport și consiliere de specialitate celor care doresc să cumpere articole și echipamente sportive la un preț foarte mic. Clientul are posibilitatea de a achiziționa produsul la prețul cerut de vânzător fără alte comisioane.

Decathlon interior

Decathlon organizează de două ori pe an târgul Trocathlon, destinat expunerii de articole și echipamente sportive utilizate și vânzării acestora.

Mai multe detalii despre târg și regulamentul acestuia sunt disponibile la adresa:
//goo.gl/qcgckv

Bucuresti, 01.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *