free download 78 travel guides written by experts

DECATHLON deschide un nou magazin la Buzău şi ajunge la o reţea de 21 unităţi naţionale

Retailerul continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în Buzău şi ajunge la o reţea de 21 de magazine la nivel național

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, continuă să extindă reţeaua de spaţii comerciale şi inaugurează primul magazin din Buzău, pe 12 decembrie 2017. Acesta este cel de-al doilea nou spaţiu comercial deschis în acest an, după cel de la Botoșani şi al 21 în total.

Cu o investiţie totală ce se ridică la circa 800,000 Euro, magazinul Decathlon din Buzău a fost proiectat conform ultimelor standarde internaţionale de proiectare şi siguranţă în domeniul retail-ului sportiv.

Magazin Decathlon Buzau

“Tot mai mulţi români sunt interesaţi de menţinerea unui stil de viaţă sănătos, asociat, de cele mai multe ori cu practicarea sportului şi a exerciţiilor fizice constante. Este o schimbare de mentalitate din ultima perioadă de care ne bucurăm și pe care o susţinem prin deschiderile de noi magazine la nivel naţional. Cea de-a doua inaugurare din acest an are loc la Buzău, unde venim cu o gamă diversă de produse, la un raport excelent calitate – preţ. Estimăm că paleta variată de articole şi echipamente va aduna în primul an aproximativ 200,000 de vizite ale iubitorilor de sport şi mişcare, care se vor bucura de noutăţile şi surprizele sportive pregătite pentru ei”, a declarat Alex Domşa, Director de Expansiune, Decathlon România.

Centrul din Buzău, amplasat pe Strada Unirii, Nr. 301 – 303 are o suprafață de 1,395 m2 şi corespunde formatului magazinelor Decathlon – “Toate sporturile sub acelaşi acoperiş” și un teren de joacă cu acces gratuit.

Astfel, magazinul pune la dispoziţia consumatorilor mai mult de 5,000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 50 de sporturi, printre care drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, patinaj, schi și multe altele.

Articolele sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru avansați şi se disting pe piaţă prin calitate, fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate și inovație în domeniul sportului. Acestea respectă un raport excelent calitate – preț şi au o garanţie de minim doi ani.

“La Buzău sunt foarte mulţi iubitori de sport, care au aşteptat de ceva vreme deschiderea magazinului Decathlon. Ne bucurăm că acum le putem veni în întâmpinare cu produse performante, de ultimă generaţie, la cele mai mici preturi. Vom continua să susţinem pasiunea pentru sport şi prin evenimentele şi activităţile sportive cu participare gratuită pe care le vom organiza pentru toţi locuitorii oraşului, chiar în incinta magazinului”, a afirmat Florin Lazăr, Director de magazin, Decathlon Buzău.

Inaugurarea magazinului pe data de 12 decembrie este marcată în prezența oficialităților locale, a unor sportivi și reprezentanți ai cluburilor sportive din Buzău, reprezentanţilor mass-media, cât şi a oamenilor din oraş.

De la începutul anului 2017, retailerul sportiv a deschis trei noi spaţii: două magazine la Botoşani şi Buzău, sediul logistic din Ştefăneşti ce va deservi 3 țări europene și a extins spațiul din centrul comercial Pallady din capitală.

100% PASIUNE PENTRU SPORT

Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț.

Denumite mărci Pasiune, acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, Decathlon propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *