Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Debenhams planteaza fapte bune in Romania pe 17 noiembrie

Acțiunile de împădurire ale Plantăm fapte bune în România din localitatea Armăşeşti, judeţul Ialomiţa, vor fi susținute de echipa Debenhams. Este prima ocazie pentru 60 dintre voluntarii companiei să de implice într-un proiect de protejare a mediului. Numărul copăceilor plantați de aceștia corespunde cu numărul de like-uri înregistrate de campania “Toamna aceasta Debenhams planteaza fapte bune in Romania! Dai like si echipa Debenhams planteaza un copăcel pe 17 noiembrie!

"Ne bucurăm de această inițiativă frumoasă prin care se face legătura între susținătorii din online și o comunitate locala. Padurea la Armașesti aduce oameni frumoși împreună, atât din mediul virtual cât și prin plantarea propriu-zisa", a spus Liana Buzea, coordonatorul național al Plantăm fapte bune în România.

“Pentru ca ne place aerul curat si angajamentul social se numara printre valorile noastre, ne-am propus sa dam un exemplu achizitionand si plantand puieti in tanara padure DEBENHAMS! Mesajul a fost transmis mai departe pe pagina Facebook Romania unde simpatizantii campaniei pot planta “virtual” cate un puiet apasand pe butonul “Like””, mentioneaza Anca Radu, CEO Debro Retail SA.

Bucuresti, 12.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *