free download 78 travel guides written by experts

Debenhams, din 12 aprilie la Budapesta

Debenhams, cel mai apreciat concept store britanic, deschide in 12 aprilie 2011, primul magazin din Ungaria. Situat in WestEnd City Center, la etajul 1, magazinul ocupa o suprafata de 2100 mp si a insemnat o investitie initiala de peste 1 milion de euro realizata impreuna cu partenerii traditionali, respectiv centrul comercial si Debenhams UK.

Brandul este detinut in regim de franciza de catre Debro Holding SA, unul dintre jucatorii importanti de pe piata fashion din Romania, care detine drepturile de franciza asupra brandului pentru inca 11 tari din Europa Centrala si de Sud-Est.

“Dupa 4 ani de gestionare cu succes a magazinelor Debenhams deschise in Romania si Republica Moldova am ales sa incepem expansiunea regionala din Ungaria. Consideram ca piata locala este pregatita sa primeasca un concept complex precum Debenhams care aduce o combinatie unica de branduri si designeri de succes”, precizeaza Bogdan Macarie, CEO Debro Holding SA.

“Magazinul pe care il inauguram astazi este primul pas al prezentei Debenhams aici. Ne asteptam ca brandul sa fie foarte bine primit de aceia care doresc calitate, alaturi de stil si care se vor bucura de o experienta de shopping pentru toata familia”, considera Bogdan Macarie.

Branduri si designeri celebri vor fi adusi in exclusivitate in Ungaria, printr-o varietate de peste 45.000 de articole de imbracaminte, lenjerie si accesorii pentru femei, barbati si copii, o lume completata cu stil de gama de accesorii pentru casa.

Compania asteapta ca in primul an de functionare peste 1,5 milioane de vizitatori sa treaca pragul Debenhams, un brand pe care pasionatii de shopping il cunosc deja de pe celebra Oxford Street sau din alte locatii importante din Europa si din lume.

”Planurile noastre de expansiune urmaresc deschiderea a 3 magazine in primii 2 ani de prezenta pe piata maghiara, amplasate strategic. Ne dorim o relatie pe termen lung cu clientii nostri si de aceea planurile noastre de dezvoltare includ si introducerea, in galeria de designeri, a unor creatori de moda locali, tineri sau consacrati, pe care publicul maghiar ii apreciaza”, declara CEO-ul Debro Holding SA.

Debenhams este prezent la Budapesta cu 5 nume celebre de creatori de moda, designeri de haute couture pentru VIP-uri hollywood-iene si care sunt prezenti in Ungaria cu colectii pret-a-porter, create special pentru Debenhams.

Apreciat pe 3 continente, Debenhams este unul dintre brandurile fashion cu cea mai indelungata istorie din industria internationala a modei. Cu o suprafata totala de vanzare de peste 12 milioane de metri patrati si aproximativ 13 milioane de clienti pe an, Debenhams ramane unul dintre cele mai iubite concepte de department store din lume.

In prezent, reteaua numara aproape 170 de magazine in UK la care se adauga 60 magazine internationale in sistem de franciza. Expansiunea in Europa Centrala si de Est continua, avand in vedere ca Debro Holding SA detine drepturile de franciza pentru 13 tari din regiune.

Bucuresti, 11.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *