Kinodiseea

De ziua maestrului Beligan, Straini in Noapte se muta la Palat

Agentia Vreau Bilet pregateste o supriza de proportii celor ce s-au declarat profund dezamagiti de vestea ca Straini in Noapte nu se va mai juca. Dupa mai mult de doi ani in care piesa a fost interpretata cu succes in toata tara de catre cei doi actori, gratie maestrului Radu Beligan, s-a dovedit faptul ca locurile in sala sunt insuficiente si pentru spectacolul de la sfarsitul lunii noiembrie.

Considerand ca dorinta publicului este cea care primeaza, managementul organizatoric a decis ca reprezentatia sa fie reluata pe data de 14 decembrie la Palatul National al Copiilor, cand Florin Piersic si Emilia Popescu vor da glas pentru ultima data personajelor lor.

Mai mult decat atat!In aceeasi zi, regizorul acestei piese deosebite, maestrul Radu Beligan, implineste varsta de 91 de ani si promite sa fie prezent in sala la aceasta ultima reprezentatie, spre deliciul celor prezenti.

Nu pierdeti aceasta ultima ocazie de a asista la o adevarata opera de arta! Biletele vor fi disponibile incepand cu data de 24 noiembrie la pretul de 50 de Ron si pot fi achizitionate de la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center, et. 2, Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring,, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si online de la www.bilete.ro, www.ticketstore.ro si www.vreaubilet.ro

Bucuresti, 19.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *