metalshow

De ziua lui, Dan Bittman a primit urari pe Turnul TVR

Moderatorul Dănutz S.R.L. a mai primit un inel „mare cât inima lui”, de la Cătălin Măruţă

Ediţia de duminică a emisiunii Dănutz S.R.L. de la TVR 1 a fost una plină de surprize pentru gazda show-ului, Dan Bittman. Cu două zile înainte ca vedeta să împlinească 49 de ani, echipa de la Dănutz S.R.L. i-a organizat o petrecere în direct. Astfel, deşi credea că deţine controlul asupra desfăşurătorului, Dan Bittman s-a trezit dintr-o dată personajul principal al propriei emisiuni!

Actorul Vasile Calofir, purtând un costum absolut inedit, de… tort cu lumânări, i-a oferit lui Dan ocazia să-şi pună o dorinţă

şi să sufle în lumânările aprinse de pe jobenul său, apoi l-a scos pe sărbătorit afară din platou, pentru a-i arăta banner-ul de 15 metri de pe Turnul TVR, pe care scria „La Mulţi Ani, Dănutz!”. Iar după o asemenea urare, colegii i-au făcut şi un cadou pe măsură: un violoncel în care artistul să-şi depoziteze… vinurile.

Tot în ediţia din 27 martie a emisiunii de la TVR 1, Cătălin Măruţă şi echipa lui „i-au dat un inel” cu diametrul de trei metri – „mare cât inima lui Dan”. Inelul, ce avea înscrise pe el urări de la sute de fani, a fost expus în platou pe tot parcursul emisiunii.

Un alt moment emoţionant pentru gazda de la Dănutz S.R.L. a fost mesajul video primit de la propriii săi copii. În timp ce Dan Bittman repeta înainte de începerea emisiunii, câţiva membri ai echipei sale i-au făcut o scurtă vizită acasă, de unde cei trei băieţi ai săi i-au transmis artistului urările lor.

Nelu Ploieşteanu, Hi-Q, Phoenix, Nancy Brandes şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, trupa Sensor, dar şi mii de admiratori ai artistului i-au fost alături lui Dan Bittman de ziua lui. Aproape 550.000 de telespectatori, în medie, la nivel naţional, au urmărit emisiunea de la TVR 1.

Bucuresti, 28.03.2011


{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *