Shadow

De Ziua Indragostitilor, s-a spus primul DA in casa „Te vreau langa mine!”

Surpriza de proportii pentru o participanta din „Casa dragostei”

Cristian si Olimpia, unul dintre cuplurile aflate in casa iubirii, „Te vreau langa mine!”, au decis sa ramana un cuplu adevarat pentru tot restul vietii.

Cristian a cerut-o in casatorie pe Olimpia, dupa numai doua saptamani de convietuire in casa dragostei.

Cei doi s-au cunoscut intamplator in culisele emisiunii „Te vreau langa mine!”, in ziua in care Olimpia intra in studio ca participanta, iar Cristi venise sa cunoasca o alta fata la paravan.

Dupa aproape o luna in care barbatul s-a uitat zilnic la televizor cum Olimpia este curtata intens, Cristi si-a luat inima in dinti, a venit la paravan si a dus-o direct in casa iubirii. Iar fata a fost de acord intr-o secunda sa isi testeze iubirea.


Timpul a trecut, iar incercarile prin care au trecut impreuna nu i-au dezbinat, ci dimpotriva, i-au facut sa inteleaga ca sunt facuti unul pentru celalalt. Indragostit lulea de Olimpia, Cristian a cerut ajutorul echipei „Te vreau langa mine!” pentru a organiza o zi speciala pentru iubita lui. Olimpia i-a spus iubitului ca ar vrea sa fie ceruta de sotie in Paris, la Turnul Eiffel. Si, chiar daca cei doi nu au putut sa ajunga la Paris, iata ca a venit Parisul in gradina casei „Te vreau langa mine!”

Imbracat la patru ace, cu inelul de logodna in buzunar si cu emotii uriase, Cristi si-a luat iubita prin surprindere cu marea intrebare!

In papuci de casa si nemachiata, Olimpia a fost la un pas sa lesine de bucurie, atunci cand acesta i-a propus sa fie sotia lui. Fata a raspuns sigura pe ea, cu un raspicat DA!

Timp de doua saptamani, atat Cristi, cat si Olimpia si-au acordat unul altuia doar bile albe. Ceea ce inseamna ca, pana acum, nu si-au gasit defecte.

„Cererea in casatorie a lui Cristi ne-a luat pe toti prin surprindere. Dupa numai doua saptamani de cand s-au cunoscut si au intrat in casa „Te vreau langa mine!”, hop, au decis sa isi uneasca destinele! Poate ca pare prea devreme, dar eu chiar cred in iubirea lor. Rar vezi niste ochi care sclipesc atat de puternic atunci cand se uita la partener. Am fost foarte impresionata de dorinta lui Cristi de a-i indeplini un vis si a o cerere la Turnul Eiffel, chiar daca celebrul turn este cel in miniatura din si in gradina casei! Este cea mai buna dovada ca fericirea nu are nevoie de bani sau de cheltuieli extravagante. E nevoie doar de dorinta puternica de a spune hotarat «Te vreau langa mine!», a spus Gabriela Cristea.

Urmariti „Te vreau langa mine!” un show plin de dragoste, moderat de Gabriela Cristea, de luni pana vineri, de la ora 13:00, la Kanal D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *