metalshow

De Ziua Femeii, CorectBooks da start la reduceri

In saptamana 8-15 martie, libraria digitala CorectBooks ofera 25% discount la toate titlurile de pe site. Cititorii cartilor in format PDF si EPUB sunt invitati sa isi aleaga volumele preferate din peste 1200 de titluri la oferta, incepand de la doar 3 lei/exemplar.

Incepand cu Ziua Femeii, cititorii de carte digitala au la dispozitie o saptamana de reduceri speciale, in care toate titlurile librariei digitale CorectBooks beneficiaza de 25% discount. In contextul in care titlurile in format electronic sunt semnificativ mai ieftine decat cartea clasica, oferta de carte de pe CorectBooks devine astfel si mai accesibila.

Partenerii acestei promotii speciale sunt editurile partenere CorectBooks: Editura Ideea Europeana (www.ideeaeuropeana.ro), Editura Contemporanul (www.contemporanul.ro), Europress Group (www.europressgroup.ro), Fundatia Nationala pentru Cultura si Arta (www.acad.ro/fnsa), Editura Niculescu (www.niculescu.ro), Nemira Publishing House (www.nemira.ro), Editura Librarium Haemus (www.librarium-haemus.blogspot.com), Editura Revistei „Convorbiri Literare” Iasi, Editura Timpul (www.timpul.ro), Editura Dacia XXI, Editura Mica Valahie (www.micavalahie.ro), Vinul.ro si Casa de Editura, Audio, Video si Film „Realitatea”.

Orice utilizator de e-reader, smartphone, tableta sau PC este invitat sa beneficieze de reducerea de 25% acordata titlurilor preferate pe CorectBooks, putandu-le citi dupa doar cateva clickuri, fara sa trebuiasca sa mai astepte livrarea cartilor clasice sau reducerile din librarii.

Bucuresti, 08.03.2011

{mosloadposition user9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *