free download 78 travel guides written by experts

De Ziua Europei, GolinHarris a transformat statia de metrou Piata Unirii 1 in „House of Denmark”

De Ziua Europei, GolinHarris și Ambasada Regatului Danemarca în România au adus o bucățică din cultura și spațiul țării nordice la București, în cadrul unei activări dezvoltate sub conceptul creativ „House of Denmark”.

Astfel, pe 9 mai, călătorii care au tranzitat stația de metrou Piața Unirii 1 au avut oportunitatea de a trece printr-un spațiu inedit, un colț verde și sustenabil, acestea fiind principalele valori ale țării nordice promovate.

“Conceptul House of Denmark dezvoltat de echipa GolinHarris a surprins foarte bine atributele principale ale Danemarcei și, mai presus de toate, a reușit să unească sub aceeași umbrelă 14 companii cu domenii de activitate total diferite, oferindu-le tuturor celor implicați posibilitatea de a contribui real la crearea unui colț danez în stația de metrou Piața Unirii 1”, a declarat ES Dl Michael Sternberg, Ambasadorul Danemarcei la Bucureşti.

Mobilierul danez a fost realizat cu ajutorul BO Concept, VELUX a prezentat soluții ecologice pentru mansarde, iar plantele și florile au fost întreținute prin pompele alimentate cu apă Grundfos. Mai mult, călătorii au avut posibilitatea de a proba și de a câștiga pantofi ECCO, iar SAS a oferit prețuri speciale pentru călători în ținuturile nordice.

Sticlele de Carlsberg au avut, de data aceasta, o utilitate practică, fiind transformate în lămpi și instalații artistice. Danfoss și ROCKWOOL® s-au ocupat de încălzirea atmosferei, iar celelalte companii au oferit numeroase surprize, precum mesaje despre soluțiile oferite de System Innovation Romania, toate elementele fiind livrate din Danemarca cu ajutorul DSV.

Mai mult, la intrarea în stația de metrou, călătorii au fost întâmpinați de o grădină amenajată cu flori și plante tradiționale daneze. De asemenea, cei mici au avut parte de multe surprize pregătite de ISS – 3D România şi au fost provocaţi să construiască o casă ecologică din cărămizi LEGO®. În acest timp, mamele s-au putut relaxa şi citi despre celulele stem cu ajutorul informaţiilor oferite de Stem Sure, iar cei mici s-au putut bucura de mobila special pregătită pentru ei de către FLEXIMO.

„Pregătirea acestei activări a fost o adevărată desfășurare de forțe, fiind implicate 14 companii partenere. Însă am fost bucuroși să vedem că spiritul danez, caracterizat prin optimism și seriozitate, s-a reflectat în colaborarea noastră cu toate părțile implicate și am reușit, împreună, să aducem o bucată din Danemarca în stația de metrou Piața Unirii 1”, a declarat Alina Popa, Head of Consumer Division, GolinHarris.

Echipa GolinHarris care a organizat evenimentul din 9 mai a fost alcătuită din Alina Popa (Head of Consumer Division), Oana Popescu (Senior Events Associate), Diana Bucuroiu (Community Manager) și Ioana Țoni (Media Associate).

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *