metal show tib 2022
Shadow

De Ziua Copilului, Liberty Center se transformă într-un spațiu de colorat pentru cei mici

Pentru a sărbători Ziua Copilului, Liberty Center a pregătit o serie de evenimente și activități speciale dedicate copiilor, în care a inclus ateliere creative și desen. La Happy Cinema, cinematograful din incinta centrului comercial, vor rula producții pentru copii, la care accesul va fi gratuit pentru cei cu vârsta de până la 12 ani. Perfecte pentru un 1 iunie în familie, în program au fost incluse animații îndrăgite atât de cei mari, cât și de cei mici, precum „Albinuța Maya” sau „Rață, rață și gâscan”.

Ateliere creative și desen pentru copii, la Liberty Center, de Ziua Copilului

De 1 iunie, Liberty Center pregătește evenimentul „Cea mai mare aventură de colorat”, în cadrul căruia cei mici sunt provocați să coloreze, folosind inclusiv locuri neconvenționale precum „pereții” sau alte suprafețe ale mall-ului. Astfel, etajul 2 al centrului comercial devine locul unei aventuri distractive în București, transformându-se într-un spațiu mare de colorat pentru copii. Aceștia vor putea colora și pe material textil, precum tricouri, pe care le vor primi ulterior drept cadou.

Liberty Center, Carte de colorat afis

La eveniment, copiii se vor putea distra la ateliere interactive organizate special pentru ei, precum cel intitulat „Supererou”. Aici va fi amenajat un corner special unde cei mici vor putea intra în pielea eroului lor preferat, iar părinții vor avea ocazia să îi fotografieze. Copiii care vor participa, vor avea la dispoziție pelerine și o trambulină, pe care vor exersa zborul supereroilor.

Creativitatea celor mici va fi scoasă în evidență la atelierul Funky Tattoo, unde aceștia se vor juca folosind diverse tatuaje. La corner-ul Creative t-shirt & mask, copiii sunt încurajați să își folosească și mai mult imaginația, deoarece vor avea la dispoziție tricouri și măști cu diferite modele, pe care le vor putea colora cât mai creativ. Surpriza constă în faptul că, la final, micii artiști vor păstra tricourile și măștile colorate de ei.

Atelierele se vor desfășura la etajul 2 al centrului comercial, în zona de food court, între orele 14:00-20:00. Detalii suplimentare despre programul de 1 iunie pot fi consultate pe site-ul www.liberty-center.ro.

Filme cu acces gratuit la Happy Cinema, pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani

De Ziua Copilului, Happy Cinema din incinta Liberty Center a pregătit o selecție specială de filme pentru familiile care își doresc să petreacă timpul liber împreună. Programul include 5 animații și un documentar, iar copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit în sala de cinematograf. Pentru adulți, tariful pentru un bilet este de 15 RON, până la ora 17:00, iar după această oră un bilet va costa 22 RON. Pentru producțiile în format 3D, ochelarii reutilizabili pot fi achiziționați la 4 RON perechea.

Titlurile propuse sunt „Rață, rață și gâscan” (animație, regia Christopher Jenkins), care va rula de la orele 10:30, 12:45, 14:40 și surprinde povestea unui gâscan cu spirit de aventură, Peng, devenit responsabil pentru doi pui de rață rătăciți. Cei trei încep astfel o călătorie palpitantă și, în egală măsură, o poveste despre iubire necondiționată.

Filmul „Albinuța Maya” 3D (animație, regia Noel Cleary, Sergio Delfino, Alexs Stadermann) va fi difuzat la orele 10:50, 12:25 și 16:35, astfel că îndrăgitul personaj revine pe marile ecrane cu noi aventuri.

La cinematograf va mai rula și filmul „Prințesa furată” (animație, regia Oleg Malamuzh), de la orele 10:10 și 14:05, o poveste despre prințesa Mila și dragostea dintre ea și trubadurul Ruslan. „Aventuri fără pereche” (animație, regia Galina Miklínová), va putea fi văzut doar de la ora 12:10, iar „Early Man” (animație, regia Nick Park), o poveste despre începuturile civilizației, rulează de la 11:00 sau de la 13:10.

În program a fost inclus și documentarul „România Neîmblânzită” (regia Tom Barton-Humphreys), care va fi difuzat de la ora 14:25 sau de la 18:05. Pelicula surprinde transformările prin care trec diferite zone sălbatice din România și evoluția naturii de-a lungul celor patru anotimpuri, în zone precum creste muntoase, păduri sau ape.

Mai multe informații despre programul cinematografului, dar și despre producțiile care rulează în această perioadă la Happy Cinema sunt disponibile pe www.happycinema.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *