De unde poti procura boxpaleti pliabili de calitate premium

Ambalajele din plastic se vand ca painea calda, mai ales acum la inceputul verii. E timpul capsunilor suculente si parfumate, al cireselor, considerate fructele copilariei, al rosiilor si castravetilor.

Nu putea sa treaca o vara, cand eram copil, sa nu mananc cirese pe saturate. Mult mai imi erau dragi aceste fructe dulci si asa de frumoase. Imi placea sa ma gatesc frumos si sa imi colorez buzele cu zeama lor, iar la urechi, in loc de cercei, sa pun niste cirese perfecte.

boxpaleti

Ieri am fost la stana si trebuie sa va spun ca proprietarul se afla in culme fericirii: gasise boxpaleti pliabili de calitate premium in care isi putea pastra in conditii igienice branza, mai ales ca peretii erau compacti si pliabili, iar picioarele erau destul de solide sa fie asezate la loc sigur in magazia de branza.
Parca ma dusesem sa vizitez un muzeu si piesele de rezistenta erau aceste ambalaje practice, rezistente si ieftine, dupa cum le prezenta el.

-Branza este sarata si nu o pot tine in sarmura in recipiente de tabla, fiindca ruginesc in timp. Am incercat sa o pastrez in putini din lemn, dar devin grele ca pietrele de moara, cand absoarbe lemnul tot lichidul. Mi s-a intamplat sa cada vreun cerc si sa nu observ la timp. Lichidul in care pastram branza s-a scurs, iar ea s-a umplut de mucegai.

In plus, toate putinile acestea goale imi ocupau jumatate din magazie.

Acum cu acesti boxpaleti pliabli din plastic este altceva. In doi pun branza sarata, in doi casul dulce si in alti doi branza de burduf.

Toate se pastreaza excelent in aceste ambalaje.

Baciul care era foarte curat, a luat capacul de la un ambalaj, a luat un varf de cutit de cas si mi l-a intins. Gustul lui era divin si nu mai mirosea a lemn umed. Mirosul de putina este deranjant.

Apoi mi-a aratat si masina pregatita pentru transportul marfurilor la piata. Era o masina potrivita terenurilor alpine la fel de curata in care erau asezate perfect containere prevazute cu capac, cu peretii pliabili.

Este intr-adevar o problema, sa fii in mijlocul muntilor, sa ai sute de oi sau mii si sa nu ai in ce sa pastrezi branza. Oierul imi povesteste cum a primit ambalajele la adresa precizata de el, adica la casa din sat situata cu 20 de kilometri mai jos.

-Pe munte putem urca numai cu masini potrivite traseului si nu puteam sa le cer sa vina pana aici. M-am considerat un om norocos cand am gasit magazinul si mai les ambalajele pe care le cautam, imi povesteste cu mandrie proprietarul. Acum am ambalaje din plastic si pentru apa, fiindca nu putem aduce mereu de la izvor, ci am facut izvorul sa vina in containerele noastre prin conducte, dar si pentru pastrarea carnii de miel si de oaie, pana este portionata si asezata in masini prevazute cu frig si ajunge acolo unde este asteptata de oameni.

Totul mergea ca pe roate la stana. Containerul era asezat in bataia soarelui, iar apa de la baie era calduta, branza era tinuta la racoare in conditii de maxima igiena.

Priveam boxpaletii lor pliabili si m-am gandit cat de utili mi-ar fi si mie sa ii comanda mai micuti, sa ii pun in remorca tractorului si sa aduc cartofii de la camp, apoi ceapa si merele. Stiti de ce? Este foarte greu de pus in saci, iar daca sacii se rup, se munceste de doua-trei ori mai mult.

Din containere puteam sa pun mai usor in laditele din plastic si sa duc marfa la piata.

Asa am ajuns eu pe site-ul magazinului Schoellerallibert.com si mi-am dat seama ce ambalaje bune si utile au. Am citit atent informatiile, am citit descrierile produselor si mi-am dat seama ca ambalajele lor sunt foarte utile.

1. Pe paleti pot fi asezati sacii cu produse care in contact cu betonul sau cu o suprafata rece pot mucegai.
2. In laditele din plastic se pastreaza bine legumele si fructele, mai ales daca acestea pot respira prin peretii perforati.
3. Sticlele cu siropuri, compoturi si bauturi racoritore stau bine in navetele de bere.
4. Intr-un container pentru lichide ce nu se poate pune? Vinul de struguri care poate fi transportat la locul potrivit pentru a fi ambalat in sticle, laptele la fel, fructele zemoase din care se face gem sau tuica.

Orice alt ambalaj lasa de dorit. Sacii din plastic se taie, se inteapa sau se sparg, cand fructele incep sa fiarba in ei. In recipiente de metal nu este indicat ca borhotul sa fie tinut mult, iar vasele de lemn curg adesea si necesita lipire cu miez de paine sau mamaliga.

Este trist sa stii ca ai muncit din greu sa iti aduni recolta si sa vezi cum pierzi tot ce este mai bun: zeama lor!

O multime de ambalaje utile pot fi comandate de pe site-ul acestui magazin, iar livrarea lor se face la adresa indicata.

Orice ambalaj doresti, la orice dimensiuni se poate face la comanda in aceasta fabrica de ambalaje din plastic.

Bine este ca in calitate de antreprenor sa faci contract cu Schoellerallibert.com si in acest fel sa iti asigur cele mai eficiente si rezistente ambalaje la preturi oneste.

Daca le pastrezi conform instructiunilor si le folosesti atent, le poti avea 15-20 de ani.

Intra acum pe site-ul magazinului si plaseaza o comanda cu toate ambalajele de care ai nevoie! Ai idei de ambalaje care iti sunt de folos? Nu sta pe ganduri! Proiecteaza-le sau stai de vorba cu un specialist de la fabrica si va realiza el proiectul pentru tine!

Articol de Marian S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *