free download 78 travel guides written by experts

De Sfantul Nicolae, vedetele Kanal D te invita la joaca

KanalD Vineri, 6 decembrie, intre orele 15.00 – 20.00, in zona de joaca Zorky’s Planet din Afi Palace Cotroceni, Kanal D organizeaza un spectacol caritabil cu muzica, dans, jocuri si o multime de premii! Evenimentul face parte din campania umanitara “Schimba viitorul unui copil cu autism!”, initiate de Kanal D si Asociatia Invingem Autismul, cu sprijinul Europa FM si Zorky’s Planet.

Vedetele Kanal D vor petrece ziua de Sfantul Nicolae alaturi de sustinatorii campaniei “Schimba viitorul unui copil cu autism!” si de toti cei prezenti in spatiul Zorky’s Planet in aceasta zi de sarbatoare. Simona Patruleasa, Madalin Ionescu, Liviu Varciu, Gabriela Cristea, Gabriel Coveseanu,  Raluca Lazarut, Mihai Ghita, Bianca Ionita, Silvia Ionita, Ernest, Cristina Cioran, Paula Chirila sunt doar cateva dintre vedetele care “vor da in mintea copiilor” pentru o zi, de dragul micutilor cu autism.

Concert Stefan Stan, Maria Radu, Neylini si Kate

Atmosfera va fi intretinuta de Stefan Stan, Neylini, Kate si Maria Radu, Dory Saleno, Romeo si Julia Saleno. In plus, cei prezenti se vor putea bucura de spectacol de magie, pictura pe fata, jocuri dar si de momentele de dans si muzica oferite de grupurile de copii Mondodance, Danceworld, corul Nostalgia si trupa Contrapunct.

Indragitele personaje – Disney Mickey, Minnie si Alba-ca-Zapada vor da iama printre copii, momentul de animatie fiind daruit celor mici de BluParty.

In cadrul evenimentului, va fi lansata si cartea “Excentricitati pe covorul de iarba”, scrisa de Mihaela Maria Rizea, mama unei fetite cu autism. Cartea prezinta intr-o maniera plina de sensibilitate si umor intamplari de zi cu zi, banale sau excentrice, din copilaria lui Kiti si a fratilor ei.

Toader Paun, realizator Europa FM, si Bianca Ionita, prezentatoare a stirilor de weekend Kanal D, vor fi gazdele evenimentului.

Va asteptam, asadar, cu mic cu mare, vineri, 6 decembrie, de la ora 15.00, in Afi Palace Cotroceni, la Zorky’s Planet, pentru a ajuta si voi la schimbarea vietii unui copil cu autism! Vom petrece impreuna o zi magica de Sfantul Nicolae, incarcata de emotie si de bucuria de a darui.

Doneaza 2 Euro prin SMS la 8839! Schimba viitorul unui copil cu autism!

Bucuresti, 05.12.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *