free download 78 travel guides written by experts

De Sf. Petru si Pavel la orice stampila comandata aveti cadou trei produse

Crestin-ortodocsii ii serbeaza pe 29 iunie pe Sfintii Petru si Pavel. In aceasta zi de sarbatoare StampileOnline.ro ofera un set de trei produse tuturor celor care comanda cel putin o stampila de pe site, indiferent de model.

Pentru fiecare stampila comandata pe www.stampileonline.ro in data de 29.06.2012 sunt oferite cadou cateva articole personalizate cu sigla Trodat:
– un post-it;
– un pix;
– un cutter.

Oferta este valabila pentru orice stampila comandata, indiferent de numele persoanei care o achizitioneaza, cu alte cuvinte nu doar sarbatoritii zilei sunt invitati sa profite de oferta. O zi speciala merita o oferta deosebita.

In plus, pana pe 30 iunie la orice stampila Trodat comandata primiti cadou 1 flacon de tus Trodat (culoarea la alegere). Profitati acum!

Nu uitati ca beneficiati de o reducere de 10% daca sunteti fanul StampileOnline.ro pe Facebook. Va invitam asadar sa ne dati Like pe Facebook!

Pentru un numar mai mare de stampile puteti beneficia de reduceri astfel ca sunteti invitati sa solicitati oferte trimitand un e-mail la office@stampileonline.ro .

StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat. Pentru a va putea crea, personaliza si comanda stampile trebuie doar sa va faceti rapid un cont pe site si apoi puteti alege unul din zecile de modele de stampile disponibile si sa compuneti, dupa cum doriti, macheta stampilei. StampileOnline.ro este primul site de la noi si printre putinele din Romania unde va puteti comanda stampile cu posibilitatea previzualizarii machetei in timpul redactarii. Acesta este un avantaj intrucat utilizatorii detin controlul complet asupra produsului finit si au posibilitatea de a face modificari pana cand stampila se potriveste cu ceea ce isi doresc.

Bucuresti, 29.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *