free download 78 travel guides written by experts

De Sf. Maria faceti un cadou dulce celor dragi de la noua cofetarie Cataif

Veşti bune pentru amatorii de "ceva dulce şi bun": din 8 septembrie puteţi savura cele mai delicioase prăjituri şi torturi realizate cu ingrediente naturale şi renumita ciocolată belgiană la cofetăria Cataif, din Calea Văcăreşti nr. 240! Şi pentru că noua cofetărie va fi inaugurată în mare zi de sărbătoare, toţi cei care îşi sărbătoresc onomastica pe 8 septembrie şi vor trece pragul cofetăriei, vor fi întâmpinaţi cu o prăjitură din partea casei.

"Reţeta de succes a cofetăriei Cataif se bazează pe ingredientele naturale care intră în compoziţia produselor şi pe atât de apreciata ciocolată belgiană, folosită exclusiv la prepararea sortimentelor pe bază de ciocolată. Calitatea produselor şi servirea impecabilă sunt cartea noastră de vizită", a declarat Gheorghe Neacşu, manager al proaspăt inauguratei cofetării.

În oferta cofetăriei se vor regăsi sortimente clasice, cu o savoare aparte, dar şi specialitatea casei – prăjitura Darkle, un deliciu cu ciocolată belgiană, şi, bineînţeles, îndrăgitul Cataif. De asemenea, preparatele se pot realiza şi la comandă.

Cofetăria Cataif vă aşteaptă zilnic, între orele 08:00 şi 20:00.

Bucuresti, 07.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *