metalshow

De Sarbatori, RDS.Tel daruieste de 2 ori mai mult!

RDS.Tel continuă campania de fidelizare a abonaţilor săi prin lansarea unei noi promoţii – “De Sarbători cu RDS.Tel”. Aceasta se desfăşoară în perioada 27 noiembrie 2006 – 15 februarie 2007, în 29 de oraşe din ţară, şi se adresează abonaţilor care beneficiază de serviciul RDS.Tel Conect. Premiile constau în 6000 de telefoane digitale fără fir, DECT.

Campania “De Sarbători cu RDS.Tel” îşi propune să ofere abonaţilor un motiv în plus ca fiecare conversaţie să fie chiar mai plăcută: pe lângă tarifele cu 50% mai mici decât cele ale vechiului operator de telefonie fixă, se poate câştiga unul din cele 6000 de telefoane performante (telefon fix fără fir, DECT), care asigură mobilitatea dorită, chiar de la un telefon fix.   

Abonaţii trebuie doar să se numere printre cei mai vorbăreţi clienţi RDS.Tel din oraşul lor şi să aibă factura de telefonie fixă achitată la zi. Dacă îndeplinesc aceste două cerinţe, unul din reprezentanţii RCS & RDS le va oferi, pe perioada desfăşurării promoţiei, unul dintre miile de telefoane fixe DECT.   

„RDS.Tel este serviciul care oferă, de Sărbători şi după, de două ori mai mult: pe de-o parte tarife avantajoase, cu până la 50% mai mici decât cele ale operatorului public, iar pe de altă parte telefoane fixe performante, care să faciliteze comunicarea cu rudele, prietenii şi cunoştinţele din ţară şi de peste hotare. De asemenea, RDS.Tel doreşte fidelizarea clienţilor săi, întărirea sentimentului de apartenenţă la această comunitate”, a declarat Mihaela Dumitrescu, Brand Manager RDS.Tel.  

RDS.Tel este noua telefonie naţională care deserveşte peste 550.000 de abonaţi la nivel naţional.  Numărul acestora a cunoscut o ascensiune importantă de la începutul anului, fapt ce demonstrează că tot mai mulţi utilizatori de servicii de telefonie fixă îşi doresc calitate şi preţuri avantajoase.

Bucuresti, 1.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *