free download 78 travel guides written by experts

De Sarbatori, Kanal D a pregatit telespectatorilor editii speciale de Paste

Sambata, in Noaptea de Inviere, Mihai Ghita va invita la o editie speciala a emisiunii "Asta-i Romania!", incepand cu ora 20.00. la Kanal D. De Paste, urmariti la "Asta-i Romania!" o editie emotionanta in care ne intoarcem la traditii si la familie.

Romanii au fugit in cele patru zari… Saracia, lipsurile i-au facut pribegi in patriile altora. Departe de familii de cei dragi, instrainarea e crunta. Sunt milioane de romani care si-au facut casa unde au vazut cu ochii. Chinuiti de dor, de Paste si-ar dori din nou sa fie langa cei dragi si sa aiba masa plina. De Paste, simtim la fel si ne intoarcem la familie, in cadrul unui program special "Asta-i Romania!". Mergem acasa la Victoria, o femeie intre doua varste care timp de 7 ani a taiat iarba din curtea unui patron Italian. Reintalnirea emotionata cu familia are loc an de an doar in sambata in care crestinii primesc lumina.

Lasata de stat sa moara, Evdochia Varabiev, batrana parasita in mijlocul Deltei, nu a fost uitata. Dupa ce cazul disperat al femeii a fost prezentat la "Asta-I Romania!", a urmat o mobilizare fara precedent, telespectatorii ne-au demonstrat ca binele nu are limita si ca acesta incepe cu fiecare dintre noi. Am mers sa ii facem batranei o bucurie de Paste. Zambetul femeii si primele ei lacrimi de fericire, dupa amar de ani, il vom vedea sambata, in editia speciala de Paste ‘Asta-I Romania!".

Ajungem de Paste si la polele Fagarasilor, unde oierii din Jina ne arata ca tot ce-i romanesc nu piere. Nu lipsec bucatele neoase, impartim "Tara-n bucate" si voie buna alaturi de cantaretii de muzica populara Olguta Berbec, Constantin Lataretu si Valentin Sanfira.

De Paste, sa ne intoarcem cu fața la traditie, in casa celor dragi, in tara noastra minunata! Pentru ca simtim la fel, sambata de la orele 20:00, la "Asta-i Romania!" spunem impreuna ‘Hristos a Inviat!"

Luni, a doua zi de Paste, Gabriela Cristea va invita la o editie de sarbatoare a emisiunii matrimoniale "Te vreau langa mine", cu bunatati, voie buna si un decor adecvat Sarbatorii Pascale.

De la ora 16:45, la "Teo Show", Corina Bud, Cornelia si Lupu Rednic, Gelu Voicu impreuna cu familia va vor incanta cu muzica si joc popular romanesc. Bursucu va face o demonstratie de dans pe muzica populara, iar "Stirile bursucite" iau o turnura neobisnuita.

Tot luni, in cea de-a doua zi de Paste, late night show-ul "WOWBiz", prezentat de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu va fi in haine de sarbatoare alaturi de Fuego, Elena Gheorghe si Gipsy Casual, incepand cu ora 22:30.

Bucuresti, 08.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *