metalshow

De sarbatori, cele mai frumoase cadouri 100% romanesti se gasesc la All Boutique

Sărbătorile însemnă întotdeauna întâlnirea cu cei dragi, iar zăpada, dar și cele mai potrivite cadouri ajută la crearea magiei la care visăm întregul an. Uneori cadourile pot fi o adevărată provocare, mai ales atunci când ne dorim să achiziționăm produse de calitate, 100% românești. Inspirația noastră? Allboutique.ro! Locul în care cele mai chic cumpărătoare se întâlnesc cu producători locali extrem de talentați, ce produc în serii mici sau în ediții limitate, designeri la început de drum, alții decât cei prezenți pe canalele de media și pe alte platforme online, destinate designerilor români.

Colecția de iarnă propusă de All Boutique este alegerea femeilor ce vor să se bucure de o iarnă de poveste! Gama variată de produse și modele dă tonul tendințelor acestui sezon pentru cumpărătoare altfel, ce nu vor să facă niciun compromis în ceea ce privește stilul lor vestimentar.

Inspirație PENTRU EL

Surprinde-ți jumătatea cu un papion din lemn, înfrumusețat cu modele tradiționale românești pictate sau gravate. Colecția specială de papioane surprinde prin culori și varietate, astfel încât poți alege accesoriul potrivit stilului său, fie că este unul elegant, sau casual.

Cu zâmbete, PENTRU CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ

Cea mai bună prietenă se va bucura de cel mai surprinzător cadou din partea Moșului. Alege un palton din stofă brodată cu motive tradiționale pentru a te asigura că va întâmpina temperaturile scăzute cu stil, sau o superbă rochie lungă, pictată manual. Va fi, cu siguranță, regina balului de Revelion, atrăgând toată atenția.

Cu drag, PENTRU MAMA

Cel mai frumos cadou de sub brad se oferă întotdeauna mamei. Mereu preocupată ca întrega familie să fie bine, mama merită cadouri alese din suflet. Oferă-i un mic răsfăț cu pachetul hidratant Techir ce conține o cremă hidratantă de față, o cremă hidratantă de mâini și o cremă antireumatică de masaj. Completează cadoul cu săpun hidratant în formă de floare.

All Boutique îți propune o serie de alternative speciale, autentic românești, astfel încât cele mai importante persoane din viața ta să se bucure de cele mai frumoase cadouri.

Bucuresti, 08.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *