Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

De Paste, Sun Plaza a adus bucurie pe chipurile batranilor de la Centrul

de Ingrijire si Asistenta nr. 1 “Sfantul Vasile”

Pentru că Paştele înseamnă lumină, pace şi dăruire, Sun Plaza continuă să se implice activ şi responsabil în viaţa comunităţii, îndreptându-şi atenţia, in luna aprilie, către cei care ne amintesc de ochii blajini și îmbrăţişările calde ale bunicilor.

Desfăşurat în săptămâna mare, evenimentul „Dăruieşte un zâmbet de Paşte” – parte din programul de CSR dezvoltat de centrul comercial pentru anul 2012 – şi-a propus să le aducă o rază de lumină în suflet bătrânilor găzduiţi de Centrul de Îngrijire şi Asistenţă nr. 1 “Sfântul Vasile” din sectorul 4. Seniorii au primit bunătăţi tradiţionale de Paşte  din partea echipei Sun Plaza şi a vedetelor care s-au alăturat acţiunii.

Paula Seling, Silvia Lăuneanu (De La Vegas), Raluca Lăzăruţ (Antena 1), Irina Mohora (TVR) şi Sonia Argint Ionescu au ales să-şi îndrepte ajutorul şi căldura sufletească către beneficiarii Centrului de Îngrijire şi Asistenţă nr. 1 Sfântul Vasile.

„Este incredibil cât de mult înseamnă, pentru aceşti bătrâni, un zâmbet sau o vorbă bună. Am vrut să le arătăm că ne pasă, că sunt încă o parte din viața noastră și că ne dorim o lume mai bună și pentru ei. Speram că împreună le-am facut o bucurie într-un moment atât de special cum e Săptămâna Mare.”, a declarat Cristina Iordan, Head of Marketing and Communication Sun Plaza.

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă nr. 1 “Sfântul Vasile” asigură persoanelor vârstnice asistenţă medicală şi psihologică precum şi găzduire permanentă şi îngrijiri speciale ce nu le pot fi oferite în cadrul familiei.

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *