free download 78 travel guides written by experts

De Paste, romanii vor petrece in familie alaturi de Antena 1

Vedetele se înghesuie sã cumpere pãmânt pe Neatza

De Paşte, românii vor petrece în familie alãturi de Antena 1 cu multã voie bunã, glume şi invitaţi frumoşi. În prima zi de Paşte, de la ora 11.00, platoul matinalului se transformã în comuna Neatza, iar vedete una şi una se vor înghesui sã îşi cumpere o bucãţicã de pãmânt acolo. Luni dimineaţa, de la ora 8.00, în platoul Neatza este marea mahmurealã, cãci dupã o petrecere asemeni celei de duminicã, lucrurile nu se puteau termina altfel.

Paştele aduce la Antena 1 un program special de sãrbãtoare, cu patru zile de ediţii special. Matinalii Antenei 1 dau startul Antenei 1 în prima zi de Sãrbãtoare, de la ora 11.00 cu o ediţie specialã Neatza. Rãzvan, Dani, Roxana şi Vlãduţ vând pãmânt pe Neatza, iar vedete una şi una se înghesuie sã cumpere.

Alãturi de haioşii matinali, în prima zi de Paşte, vor încinge petrecerea Horia Brenciu, Delia, Andreea Bãlan, Celia, DJ Sava şi Andreea, Pepe, Daniela Gyorfi, Petricã Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu. Luni, a doua zi de Paşte, de la ora 8.00, în platoul emisiunii va avea loc marea mahmurealã, dupã o petrecere de pominã, ca cea din ajun.

Mai multe informaţii: www.neatza.a1.ro sau pe www.facebook.com/neatzacurazvansidani.

De Paşte, Antena 1 aduce distracţia şi mai aproape de telespectatorii săi. Răzvan, Dani, Simona Gherghe, Dan Negru, Mirela Boureanu Vaida, vedetele Te cunosc de undeva!, Gabriela Vrânceanu Firea, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru şi Mihai Bendeac le pregătesc românilor patru zile de ediţii speciale.

Antena 1 începe sărbătoarea vineri, cu ediţii speciale Neatza cu Răzvan şi Dani, Acces Direct şi Chef cu Nae şi Vasile şi continuă pănă a doua zi de Paşte. Sâmbătă, Mireasa pentru fiul meu îi va aduce pe români mai aproape de deznodământul celui mai iubit realityshow matrimonial din ţara noastra. Seara, va fi din nou show pe scena Te cunosc de undeva!. În prima zi de Paşte, Răzvan şi Dani le vor da trezirea românilor, mai târziu, de la ora 11.00 cu o ediţie specială Neatza la ţară – ediţie internaţională pentru ca mai apoi, Mirela Boureanu Vaida le propune telespectatorilor să petreacă româneşte într-o emisiune ediţie specială – Spendoare de Sărbătoare.

Mihai Bendeac aduce porţia săptămânală de comedie la În puii mei, pentru ca mai apoi, Teatrul de Revistă Constantin Tănase să pună în scenă un spectacol deosebit – Varietăţi de revistă. Răzvan şi Dani le dau întâlnire românilor şi a doua zi de Paşte, de această dată, de la ora consacrată: 08.00. De la ora 13.00, Gabi Firea le-a pregătit românilor o ediţie specială Gabi Firea Show în care nume mari din muzica uşoară româneacă vor cânta, în premieră, împreună, Christos a înviat. Iar marţi, pe 17 aprilie, campionul divertismentului, Dan Negru le pregãteşte telespectatorilor Antena 1 o ediţie incendiarã a emisiunii „Plasa de stele”, cu farse de colecţie, ale cãror victime se vor trezi în situaţii incredibile, de care nu credeau sã aibe parte vreodatã în viaţã.

Bucuresti, 13.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *