free download 78 travel guides written by experts

De Paște, românii au ales Pro TV

Sâmbătă și duminică, programele speciale pregătite de Pro TV au condus topul audiențelor!

De Paște, Pro TV a pregătit zile de sărbătoare, în care acțiunea, tărâmurile mitice, credința și muzica bună au fost preferate de telespectatori! Sâmbătă și duminică, programele speciale oferite de Pro TV au condus topul audiențelor!

protv-logo
Sâmbătă, telespectatorii au ales Noe și Slujba de Înviere de la Mănăstirea Curtea de Argeș

Russell Crowe, Anthony Hopkins și Emma Watson au adus la viață povestea lui Noe, sâmbătă, de la ora 20:30. Pe durata difuzării filmului artistic, Pro TV a fost lider de audiență pe toate categoriile de public! La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a obținut 9.7 puncte de rating și 29.8% share, spre deosebire de postul TV de pe locul al doilea, care a înregistrat 5.7 puncte de rating și 17.4% share.

Imediat după filmul Noe, Alex Dima a adus spiritul și tradițiile în casele românilor, cu Slujba de Înviere de la Mănăstirea Curtea de Argeș! Lider de audiență pe fiecare segment de public, programul a obținut pe targetul comercial 5.1 puncte de rating și 24.3% share, spre deosebire de următorul post TV, care a înregistrat numai 2.2 puncte de rating și 10.6% share.

Prima zi de Paște a fost sărbătorită cu Pro TV!

Prima zi de Paște a fost sărbătorită la Pro TV cu primul concert Andra de la Sala Palatului, de la 13:30! Cele mai îndrăgite piese ale artistei, dar și momentele din culisele concertului au fost alese de telespectatori, filmul concertului fiind lider de audiență pe toate segmentele de public! La nivelul targetului comercial, concertul Andra a obținut 2.8 puncte de rating și 14.1% share, spre deosebire de postul TV de pe locul al doilea, cu 2.0 puncte de rating și 10.2% share.

Ediția România, te iubesc! de duminică seara ne-a spus tuturor că Oamenii sunt lumină!. Smerenia, credința și dedicarea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care Alex Dima, corespondent special Știrile Pro TV, le-a descoperit la părintele Valerian, fostul actor Dragoș Pâslaru. România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, iar pe targetul comercial a obținut 3.6 puncte de rating și 14.9% share, în timp ce televiziunea clasată pe locul secund a înregistrat 1.7 puncte de rating și 7.2% share.

Imediat după Știrile Pro TV de la 19:00, Tom Cruise și Cameron Diaz au avut o Întâlnire explozivă! Pro TV a fost, din nou, lider de audiență pe toate targeturile, iar la nivelul publicului comercial a obținut 8.9 puncte de rating și 24.6% share, iar televiziunea clasată pe locul doi a înregistrat 6.3 puncte de rating și 17.4% share.

Sâmbătă și duminică, Pro TV a întâmpinat sărbătoarea Paștelui cu un program special, care a îmbinat acțiunea, istoria, tradițiile, credința și muzica bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *