metalshow

De Paste, in centrul comercial Vitantis, se liciteaza picturi pentru viitorul tinerilor talentati

Primaria Sectorului 4 si primarul Popescu-Piedone, alaturi de Antena 2, Radio Zu, Jurnalul National si Vitantis Shopping Center pregatesc un spectacol de Pasti, prezentat de  Cristi Brancu si Oana Turcu si dedicat tinerilor talentati

Vitantis Shopping Center anunta o sarbatoare de Pasti cu multe surprize, dedicate tinerilor talentati din Romania, ce va avea loc Joi, 1 Aprilie, de la ora 17.00.  Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia a Copiilor, Primaria sectorului 4 impreuna cu Primarul Popescu Piedone au propriii lor campioni,  tineri extrem de talentati, proveniti din Camine de Plasament. De aceea, impreuna cu Antena 2, Radio ZU, Jurnalul National si Vitantis Shopping Center, au decis sa asigure un sprijin financiar acestor adolescenti. Astfel, 10 dintre acestia, ce se remarca intr-un anumit domeniu – fie el pictura, sport sau dans – vor primi sansa de a-si urma visul: pictorii Dinu Pacea, Felix Lupu, Florin Mocanu, Ioana Streinu, Iris Teodorescu, Marius Barb, Mircea Novac si Stefan Pelmus isi vor pune la licitatie operele pentru a sustine viitorul tinerilor inscrisi in concurs.

“Visul unui tanar, viitorul unei generatii” este un mega show gazduit de Oana Turcu si Cristi Brancu, ce ne vor bucura cu prezenta lor timp de 4 ore si isi vor introduce in scena invitatii – Connect-R, Alexandra Ungureanu, Blue Motors, scoala de dans OneBeat Dance Studio si scoala de teatru Q Feel.

Astfel, incepand cu ora 17.00, participantii vor putea urmari scenete de comedie realizate de scoala de teatru Q Feel si vor lua parte la “teatru in teatru” in cadrul unui atelier; nu in ultimul rand, actorii de la Q Feel au pregatit un spectacol de improvizatie la care sunt invitati toti cei prezenti la eveniment.

Scoala de Dans OneBeat Dance Studio va aduce mai multe mini-show-ri deosebite in cadrul evenimentului: momente de trial&parkour, popping/locking, gimnastica cu obiecte, acrobatii (echilibristica) si dans sportiv. Daca ati simtit vreodata ritmul tobelor insotit de ritmurile muzicii braziliene, atunci ii veti recunoaste pe cei din trupa Efekt, care vor realiza un dans special: CAPOEIRA! “Jogo de capoeira” incepe in ritmurile unui instrument numit “berimbau”, pe care dansatorii executa miscari ritualice de dans. 

Intreg spectacolul va fi presarat de recitaluri Connect-R, Blue Motors si Alexandra Ungureanu, prezenti la eveniment pentru a ii sustine pe tinerii aflati in concurs.
Vitantis Shopping Center continua seria de concursuri de la Roata Castigurilor. Astfel, toți vizitatorii care vor face cumpărături de 25 RON în Galeria Comerciala Vitantis sau de 200 RON din Hypermarket-ul Carrefour, Technomarket sau Mobila Bontas își vor încerca soarta jucând la ”Roata Câștigurilor”, unde vor putea câștiga premii de 25 RON, 50 RON, 75 RON, 100 RON și 400 RON.

Bucuresti, 30.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *