metalshow

De Paşte surprinde-i pe cei dragi cu cadouri dulci de la Paul

Brutăriile franţuzeşti Paul au pregătit o colecţie de produse dedicate sărbătorilor pascale care pot fi servite la masa festivă sau pot fi oferite cadou celor apropiaţi.

Colecţia de Paşte cuprinde mai multe tipuri de produse pentru toate gusturile: diferite sortimente de cozonaci (cu umplutură de nuci şi amarene, cu nuci şi portocale, cu nuci şi stafide, Brioche sucre chocolat, Cramique sucre raisins), o reţetă delicioasă de pască cu brânză dulce şi stafide şi deserturi à la française.


„Pentru al optulea an consecutiv, Paul aduce în România o colecţie de produse dedicate Paştelui, adaptate tradiţiilor noastre şi preferinţelor clienţilor. Gama cuprinde diferite sortimente de cozonac, pască şi deserturi de inspiraţie franţuzească, concepute ca idei de cadouri pentru cei dragi. Prin diversitate, încercăm să aducem brandul Paul cât mai aproape de consumatorii români, oferindu-le posibilitatea de a alege produse de calitate pentru diferite ocazii de consum.”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Deserturile de la Paul ce pot completa masa de Paşte sunt: Sucette Chocolat Poulet (acadea de ciocolată), Amandes au chocolat (migdale, alune în ciocolată), Lapin Chocolat  (iepuraş din ciocolată cu lapte), Millefeuille Oeuf Choco (tort cu cremă de ciocolată, alune şi figurine din ciocolată), tablette au chocolat (ciocolată cu lapte), tablette au chocolat noisette (ciocolată cu lapte şi alune), tablette au chocolat noir (ciocolată neagră).

Colecţia dedicată sărbătorilor pascale este disponibilă în toate brutăriile Paul din Bucureşti, Cluj şi Ploieşti până pe 4 mai 2016.

Mai multe informaţii despre brutării, produse şi oferte găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *