free download 78 travel guides written by experts

De Paste, blenderul de mana MaxoMixx de la Bosch va ajuta sa-i impresionati pe cei dragi

Familia și apropiații dumneavoastră se așteaptă să fie răsfățați cu tot felul de rețete savuroase atunci când se reunesc la masa festivă de Paște. Bosch vă ajută să le oferiți mâncărurile preferate, cu un minim de efort, grație blenderului de mână MaxoMixx și accesoriilor sale care îl fac potrivit pentru orice utilizare în bucătărie.

Cu MaxoMixx, creațiile culinare ating un nivel profesionist

Motorul de până la 800 de W al blenderului de mână MaxoMixx, împreună cu cele 12 viteze și butonul turbo asigură puterea de care este nevoie pentru rezultate profesioniste în bucătărie, printr-o simplă apăsare de buton. Carcasa și piciorul noului blender de mână premium sunt din oțel inoxidabil, astfel blenderul poate fi utilizat direct în vase fierbinți, fără teama de deteriorare. În plus, piciorul blenderului este ușor de curățat, inclusiv în mașina de spălat vase.

Cuțitul inovator QuattroBlade Pro cu patru lame de tăiere are un design special ce direcționează ingredientele direct în lama rotativă, asigurând rezultate mai rapide și o forță de sucțiune redusă. Suprafața antialunecare SoftTouch și designul ergonomic asigură confort și siguranță în timpul utilizării. Butoanele mari, ușor de folosit, precum și comanda rotativă de pe capătul superior vă permit să lucrați în mod eficient și intuitiv.

Caracteristicile blenderului de mână MaxoMixx MSM 88190

Acest aparat silenţios, cu vibraţii reduse, este prevăzut cu o gamă largă de accesorii, care include un vas de mixare cu gradații și capac cu discuri, accesorii pentru mărunțire, tăiere, răzuire, frământare, un mini-tocător ușor de manevrat, pentru mărunțire fină și spargerea cuburilor de gheață, precum și un tel din oțel inoxidabil pentru bătut. Toate aceste elemente transformă blenderul de mână MaxoMixx într-un robot de bucătărie. Accesoriile se fixează ușor și rapid, grație mecanismului brevetat de conectare printr-un click.

Bucuresti, 17.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *