free download 78 travel guides written by experts

De Ora Pamantului, Keo si Laura de la Wassabi au jucat fazan pe intuneric!

In spiritul Earth Hour, artistii au stat, pentru o ora, la lumina lumanarilor. Keo, Laura de la Wassabi, DJ Rynno, Dan de la Fly Project, Stefan de la Studio One si VJ-ii Music Channel, Cristi Stanciu si VJ Bianca au stins lumina si au incercat sa descopere ce pot face la lumina lumanarilor.

Pentru ca si Bucurestiul este pe harta oraselor lumii care sustin campania de salvare a planetei, artistii nostri au fost printre primii care s-au aratat incantati de aceasta initiativa si au raspuns provocarii lansate de Music Channel, de a sta pe intuneric timp de o ora. Din spirit ecologic, artistii au pus la cale planul lor prin care ar schimba in bine lumea. Insa s-au lasat repede batuti, cand si-au dat seama ca, de fapt, nu au puterea necesara si s-au apucat de activitati mai … practice. Asa ca pana la urma, artistii nostri au ajuns sa joace “Fazan” si “Adevar si provocare”. Surprinzator insa, nimeni nu a ales “adevar”, toti au preferat provocarile. Cu aceasta ocazie, Cristi Stanciu a fost nevoit sa suporte o schimbare de look, iar lui DJ Rhinno i s-a testat barbatia. Cum? Colegii de breasla si-au dorit sa vada cu cat de mult stoicism reuseste Rhinno sa suporte supliciul de a i se turna ceara fierbinte pe corp.

Cum s-au distrat vedetele noastre cu lumina stinsa poate fi vazut si pe site-ul Music Channel, la sectiunea “stiri video”.

Bucuresti, 01.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *