PR Summit 2021

De opt ani, Unilever premiaza “Cel mai frumos bloc” din Ploiesti

De opt ani, compania Unilever South Central Europe se implica in viata comunitatii locale din Ploiesti, prin organizarea concursurilor “Cel mai frumos bloc” si “Cea mai frumoasa camera studenteasca”. Anul acesta, au raspuns provocarii Unilever de a transforma Ploiestiul intr-un oras mai curat 488 de asociatii de locatari, insumand 1.135 de scari de bloc si 674 de camere studentesti din campusul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti. Proiectul este organizat in colaborare cu Primaria Municipiului Ploiesti. Implicarea companiei Unilever in cadrul acestui eveniment a inclus atat sponsorizarea, intr-o prima etapa, cu produse necesare curateniei, a tuturor participantilor la concurs, cat si participarea la jurizare si premierea castigatorilor. Investitia totala  se ridica la peste 10.000 de euro.

Premiile oferite au crescut direct proportional cu numarul de participanti: 9 premii pentru asociatiile de locatari (2 premii I, 3 premii II si 4 premii III) si 22 de premii pentru camerele studentesti (5 premii I, 7 premii II, si 8 premii III). Au mai fost acordate 8 mentiuni pentru asociatiile de locatari si 20 de mentiuni pentru camerele studentesti.

„Am incercat de-a lungul timpului sa ajutam la solutionarea acelor cauze care pot afecta buna desfasurarea a vietii unei comunitati. Astfel, ne-am dovedit consecventa prin implicarea intr-un domeniu vital: problemele sociale. Credem ca numai o actiune constanta poate aduce beneficii reale unei comunitati”, a declarat reprezentantul companiei Unilever, dl. Silviu Damoc, in cadrul ceremoniei de premiere, care a avut loc in data de 5 iunie, la Muzeul de Istorie din Ploiesti.

Astazi, concursurile “Cel mai frumos bloc” si “Cea mai frumoasa camera studenteasca” reprezinta o traditie pentru comunitatea locala. Implicarea locuitorilor orasului surprinde placut cu fiecare editie a concursurilor. In fiecare an, numarul de participanti din partea asociatiilor de locatari, dar si a studentilor din cadrul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti este un nou record. Acest fapt reprezinta rezultatul implicarii active si constante a companiei Unilever in cadrul comunitatii in care isi desfasoara activitatea. 

Bucuresti, 06.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *