free download 78 travel guides written by experts

De Mos Nicolae, Vlad Craioveanu a ramas fara ghete… iar DJ Andi a primit un tratament anti-chelire

Moș Nicolae n-a fost deloc darnic cu Vlad Craioveanu! Vedeta Radio 21 a mărturisit, astăzi, în direct, că n-a primit nimic de la Moș Nicolae, ba mai mult… a rămas fără ghete! „Nici măcar o nuielușă n-am primit. Mă rog, la cum am fost eu anul ăsta… am primit exact ce meritam. Adică nimic!”, a spus râzând Vlad Craioveanu.

La rândul lui, Orlando a dezvăluit că a primit… două zgârieturi pe mașină, iar DJ Andi a anunțat că la el moșul a fost extrem de generos. De altfel, DJ Andi pe care îl cheamă și Nicolae – își serbează, astăzi, ziua onomastică! Moșul i-a adus un tratament anti-chelire și o pernă. „Să știi că nu funcționează. Uită-te la mine!” i-a spus Vlad Craioveanu, arătând spre coafura lui afro.

Norocos a fost și Manuel Dinculescu: „Eu am primit o căciulă pe care mi-o doream foarte mult și un fular pufos, care poate fi folosit și pe post de învelitoare!” a spus vedeta Radio 21.

Băieții de la PatruLA 21 și-au mutat studioul, în această dimineață, într-un cămin din Regie și s-au distrat alături de studenți, cărora le-au agățat la uși.. ciorapii lui Moș Nicolae iar Vlad Craioveanu a desemnat-o pe Miss Studenta Naturală. Concursul a fost câștigat de o tânără declarată de toți ca fiind cea care arată cel mai bine, dis-de-dimineață, nemachiată! Marele premiu a fost câștigat însă de un băiat, căruia Radio 21 îi va plăti cazarea pe 3 luni în cămin!

PatruLA 21 cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude în fiecare dimineață, la Radio 21, de luni până vineri, între 06:30 și 10:00.

Bucuresti, 06.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *