metalshow

De Martisor, concurs cu premii, pentru toate doamnele si domnisoarele!

Iubitoarele de plante sunt invitate, de Martisor, la concurs! Ele au posibilitatea de a castiga o trusa de gradinarit, carti despre plante, reviste de specialitate si plicuri cu seminte de plante aromatice. In plus, un premiu surpriza. Inscrierea la concurs este simpla, detalii pe pagina noastra web.

Periodic, situl vine cu noutati pe piata publicatiilor de gradinarit. “Dupa succesul inregistrat cu proiectul doctorul plantelor, am ales sa organizam concursuri periodice, incepand din aceasta primavara”, a declarat Dragos Serban, redactor si administrator al bioproduct.ro

“Incercam sa ramanem pe linia pe care ne-am propus-o, aceea a apropierii de cititorii nostri. Oferindu-le concursuri cu premii, redactand articole pe subiecte alese chiar de ei, raspunzandu-le la toate intrebarile, incercam sa ii facem sa se simta respectati si tratati ca si colaboratorii nostri”, a mai precizat Serban.

Bioproduct.ro este un site care ofera servicii de publicistica si consultanta in domeniul horticulturii. Situl publica zilnic articole de interes, sfaturi, studii de caz sau memorii tehnice, cat si fotografii cu plante ornamentale.

Bucuresti, 28.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *