free download 78 travel guides written by experts

De maine, o noua serie din “Razboiul depozitelor: Texas”, cea mai vizionata emisiune HISTORY®

in luna mai

HISTORY®, numărul 1 pe nişa canalelor de documentare din România*, va transmite, începând de mâine, 7 iunie, a doua serie din “Războiul depozitelor: Texas”. Prima serie a avut un mare succes în rândul românilor, ajungând rapid cea mai vizionată emisiune din grila HISTORY, pe parcusul lunii mai. Noile episoade vor urmări echipele de licitatori care caută în continuare comori în depozitele din Texas.

Un nou sezon aduce noi achiziţii, noi descoperiri şi câteva personaje interesante. În sezonul 2, “rangerii” Ricky şi Bubba încearcă să-şi extindă franciza în tot Texasul. Noua licitatoare Jenny Grumbles intră în joc, folosindu-şi ingeniozitatea pentru a restaura mobilă veche şi a obţine câştiguri mari. Vic, “outsiderul”, încearcă să-şi elimine concurenţa întorcându-l pe Bubba împotriva unchiului său, Ricky, iar Dr. Moe Prigoff cere ajutorul vechii sale prietene, Mary Padian. De la fotolii la motociclete, de la săbii la panouri solare – aceşti cumpărători speră să transforme orice găsesc într-o mică avere.

Episoadele celei de-a doua serii a “Războiului depozitelor: Texas” se vor difuza pe HISTORY în fiecare vineri, de la 22.00. Prima serie, recent încheiată, a ajuns rapid printre preferinţele telespectatorilor, situându-se pe primul loc în topul celor mai vizionate seriale HISTORY. (conform datelor oferite de ARMA, în perioada 1 -31 mai 2013, target din mediul urban cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani)

Mai multe detalii despre această serie, despre protagonişti şi noile episoade pot fi găsite pe site-ul oficial HISTORY România.

HISTORY este principalul canal TV din portofoliul liderului de piaţă în distribuţia canalelor de entertainment, A+E Networks® UK. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. HISTORY este disponibil în ofertele Digi, Romtelecom (DTH), UPC şi iNES IPTV.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi site-ul local, pagina de Facebook HISTORY România şi YouTube.

* HISTORY® este canalul de documentare numărul 1 în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada 1-31 mai 2013].

Bucuresti, 06.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *